Pokyčių projekto įkūrėjos įrodė – moteris gali švytėti kasdien | Kas vyksta Kaune

Pokyčių projekto įkūrėjos įrodė – moteris gali švytėti kasdien

Gintauto Gelbūdos nuotr.

„Paula“ salono atstovės Jolita Zujienė ir Vilija Šeputienė pristatė pokyčių projektą, kurio metu skirtingų tipažų moterys tapo įvaizdžio keitimo modeliais. „Moteris gali būti graži ir švytėti kiekvieną dieną“ – pagrindinę projekto mintį atskleidė grožio meistrės.

[galerija kiek=”4″]

Patyrusi plaukų stilistė Jolita Zujienė teigė, kad projekto idėja gimė savaime, darbuojantis grožio salone. Ilgus metus seminarus vedanti stilistė sulaukdavo priekaištų iš vyresniosios kartos moterų, kurios klausdavo – kada mūsų eilė?

„Dirbant su klientais susilaukiame pastebėjimų, jog įvairūs projektai, seminarai ir pristatymai atliekami su jaunomis itin gražiomis merginomis ar profesionaliais modeliais. Todėl kilo idėja atlikti įvaizdžio keitimo projektą su mūsų klientėmis, kurios atitinka daugumos klientų tipažus. Taip siekiama parodyti, jog nesvarbus amžius ar prigimtiniai duomenys, norint gerai atrodyti tiek dieną, tiek vakare reikia tiesiog pasitikėti profesionalais. Moteris gali atrodyti graži ir švytėti kiekvieną dieną, atitinkamai parenkant įvaizdžio elementus: drabužius, aksesuarus, šukuoseną bei makiažą.“ – Projekto idėjos atsiradimą komentavo Vilija Šeputienė.

Pokyčių projekto dalyvės buvo trys – dvi brandžios moterys, Vilija Junčienė ir Violeta Morkeliūnaitė, bei 17 metų mergina, Beatričė Zujūtė. Plaukų stilistė teigė, kad modelius pasirinko neatsitiktinai – parinkti skirtingi brandžių moterų tipažai ir visišką jaunystę spinduliuojanti paauglė.

Projekto metu kiekvienam modeliui buvo sukurti ir pritaikyti dieniniai bei vakariniai įvaizdžiai.

Projekto organizatorės atskleidė, kad vyresnės moterys dažnai nedrįsta rizikuoti ir ryžtis pokyčiams, tad projekto metu kai kurie meistrių pasiūlyti pokyčių elementai kėlė dalyvėms klausimų. V. Šeputienė atskleidė, kad projekto metu ne kartą išgirdo, jog dalyvės niekada nebūtų pačios užsivilkusios vieno ar kito rūbo, manydamos, jog joms netinka, o sudėliojus bendrą įvaizdį liko maloniai nustebintos rezultatais.

Makiažo meistrė V. Šeputienė teigė, kad kiekvienas projekte sukurtas įvaizdis turėjo savo atskirus išsikeltus tikslus, o dėliojant projekto koncepciją buvo siekta paimti skirtingų tipų moteris ir parodyti, jog visos moterys, kokios jos bebūtų, galutiniame rezultate gali atrodyti puikiai.

„Beauty Guru“ įkūrėjos V. Šeputienė ir J. Zujienė atskleidė, kad šis projektas skirtas įkvėpti moteris ieškoti savo įvaizdžio pasitelkiant profesionalius grožio paslaugų meistrus – nebijoti pasimatuoti naujus įvaizdžio elementus: drabužius, šukuoseną, makiažą.

Jolita Zujienė ir Vilija Šeputienė / Gintauto Gelbūdos nuotr.

„Moteris gali atrodyti gražiai bei įspūdingai tiek kasdien, tiek šventės metu – nesvarbu kokius prigimtinius bruožus ji turi. Savo srities grožio profesionalas visada individualiai pritaikys geriausius sprendimus.“ – Teigė grožio meistrės.
„Mūsų komanda unikali tuo, jog sutelkusios savo turimas kompetencijas galime sukurti pilną įvaizdį ir taip įgyvendinti bendro įvaizdžio pakeitimo projektus.“ – Teigė V. Šeputienė.

Jolita Zujienė yra ne tik plaukų stilistė, bet ir įvaizdžio dizaino specialistė, o tai leidžia sukurti bendrą įvaizdžio idėją ir ją išpildyti. Kosmetologės-vizažistės Vilijos Šeputienės kompetencijos padeda klientą atvesti nuo kasdienės odos priežiūros gerinimo tiek namuose, tiek kosmetikos kabinete bei sukurti jai tinkantį makiažą prie atitinkamo bendro įvaizdžio. To rezultate gimsta stulbinantys įvaizdžio pasikeitimo rezultatai.

„Tik komandinis darbas leidžia sukurti visiškai išbaigtą, išpildytą ir ilgalaikį rezultatą.“ – Atskleidė V. Šeputienė.

Abi meistrės turi ilgametę patirtį tiek praktiniame darbe tiesiogiai su klientais, tiek įvairiuose projektuose, teisėjauja grožio paslaugų konkursuose, nuolat gilina žinias įvairiuose mokymuose Lietuvoje ir užsienio šalyse – tai padeda pritaikyti naujausias technologijas bei mados tendencijas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA