Netikėta netektis: mirė žinomas humoristas V. Šerėnas | Kas vyksta Kaune

Netikėta netektis: mirė žinomas humoristas V. Šerėnas

LRT, „Kas vyksta Kaune“ inf. 2019/05/10 19:36
DELFI nuotr.

Penktadienio vakarą netikėtai anapilin iškeliavo garsus Lietuvos humoristas, laidos „Dviračio žinios“ vedėjas, Vytautas Šerėnas. Vyras mirė savo sodyboje Labanoro girioje.

Naujieną portalui LRT.lt patvirtino ilgametis V. Šerėno bendražygis Haroldas Mackevičius. Kolegos teigimu, eidamas 60-uosius, V. Šerėnas mirė sustojus širdžiai, 18 val.

Portale LRT.lt rašoma, kad tuo metu vyras laiką leido savo sodyboje, Labanoro girioje. Atvykusiems medikams jo atgaivinti nepavyko.

Užuojautą savo „Facebook“ paskyroje išreiškė LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė: „Labai liūdna ir šalta. Vytautas buvo Lietuvos politinės satyros korifėjus, jo humoras leido reiškinius vertinti iš kitokio taško. Tai didelis praradimas visai žiniasklaidai. LRT vardu reiškiame užuojautą Vytauto šeimai ir kolegoms.“

V. Šerėnas gimė 1959 m., spalio 10 d., Ignalinos rajone. Jis buvo politikus pašiepiančios televizijos laidos „Dviračio šou“ vedėjas, ekonomikos mokslų daktaras.

1982 m. įstojo į Vilniaus universitetą ir studijavo Parengiamajame skyriuje, vėliau – Pramonės ekonomikos fakultete, kuriame įgijo darbo ekonomikos specialybę. 1988-1993 m. V. Šerėnas studijavo aspirantūroje, apgynė mokslų daktaro disertaciją tema „Žmogiškasis kapitalas: formavimasis ir ekonominė reikšmė“.

1995 m. gavo koncerno „Volkswagen“ stipendiją tęsti ekonomikos mokslus Vokietijoje, tačiau pasirinko darbą televizijoje, ėmė vesti televizijos laidą „Dviračių žynios“.

2002 m. V. Šerėnas dalyvavo prezidento rinkimuose kaip nepriklausomas kandidatas, juose užėmė 4 vietą. Nuo 2003 m. vedė „Dviračio šou“, yra sukūręs humoristinių personažų, kurių žymiausias – „Bratkos: Ūsas ir Barzdonas“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA