Nusikaltimą padariusių kauniečių laukė sostinės pareigūnų pasala | Kas vyksta Kaune

Nusikaltimą padariusių kauniečių laukė sostinės pareigūnų pasala

Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė du kauniečius, įtariamus automobilių vagystėmis. Per kratas jų namuose ir kitose patalpose rasta daug vogtų automobilių dalių, įranga, skirta vogti automobilius.

Kaip nurodoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, kriminalistai, atlikdami ikiteisminius tyrimus, išaiškino 1979 m. ir 1969 m. gimusius Kauno miesto gyventojus, kurie sostinėje vogė automobilius „Toyota Land Cruiser“.

Balandžio 26-ąją pareigūnai surengė pasalą ‒ abu vyrai buvo sulaikyti su ką tik sostinėje pavogtu automobiliu „Toyota Land Cruiser“. Vienas iš įtariamųjų nepakluso policijos reikalavimams sustabdyti transporto priemonę, tačiau po ilgo persekiojimo buvo sulaikytas Jonavos rajone.

Per kratas įtariamųjų namuose ir naudojamuose garažuose rasta daug vogtų automobilių dalių, įranga, skirta vogti automobiliams. Vyrams pareikšti įtarimai dėl penkių automobilių vagysčių, manoma, kad bus nustatyta ir daugiau šių asmenų padarytų nusikaltimų.

Vilniaus miesto apylinkės teismas įtariamiesiems skyrė kardomąją priemonę ‒ suėmimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA