Sveikina šalies vadovai: ne veltui žodis „mama“ dažniausiai tampa pirmuoju išmoktu tarti | Kas vyksta Kaune

Sveikina šalies vadovai: ne veltui žodis „mama“ dažniausiai tampa pirmuoju išmoktu tarti

BNS 2019/05/05 09:49
R. Tenio nuotr.

Šalies vadovai – prezidentė Dalia Grybauskaitė ir Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis – sekmadienio rytą visas mamas sveikina su Motinos diena.

„Nuoširdžiai sveikinu su gražiausia pavasario švente – Motinos diena. Būkite laimingos, jausdamos vaikų meilę ir dėkingumą. Tegul šis sekmadienis pripildo Jūsų širdis didžiausio prasmės pajautimo ir gyvenimo džiaugsmo“, – sakoma šalies vadovės paskelbtame sveikinime.

„Motinystė – tai atsakomybė, kuri mūsų šalį ir visą pasaulį turtina artumu ir atvirumu. Mamos meilė – tai pirmasis toks naujagimio patirtas jausmas. Kiek paaugę, šia meile vaikai dalijasi ir su kitais, jos įkvėpti rūpinasi aplinka. Ne veltui žodis „mama“ dažniausiai tampa pirmuoju išmoktu ištarti“, – rašoma V. Pranckiečio sveikinime.

„Šiandien mes visi skubame pasveikinti Mamas. Sakome joms žodžius, pačius gražiausius. Tuos, kurių įsisukę kasdienybės triukšme nespėjame pasakyti, per dažnai net ir pamirštame tai padaryti… (…) Sakykime tuos gražius žodžius ne tik šiandien. Prisiminkime Mamas ne tik tada, kai to reikia. Nebijokime apkabinti, nuoširdžiai pasakyti, kad mylime ir laukiame, kad ilgimės“, – teigiama premjero sveikinime.

Motinos diena švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA