Savaitgalio reidas Kaune: pareigūnus stebino įžūlūs pažeidėjai | Kas vyksta Kaune

Savaitgalio reidas Kaune: pareigūnus stebino įžūlūs pažeidėjai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Gegužės 4 dieną Kauno pareigūnai pradėjo visą savaitgalį vyksiantį reidą – šeštadienį buvo sustabdyti ir patikrinti 280 vairuotojų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai didžiausią pareigūnų dėmesį skyrė neblaivių vairuotojų, saugos diržų naudojimo bei leistino maksimalaus greičio viršijimo pažeidimams nustatyti.

Reido metu policijos pareigūnai sustabdė vairuotoją, kuris tikino vairuotojo pažymėjimą palikęs namuose, tačiau patikrinus vairuotojo duomenis paaiškėjo, kad teisės vairuoti pilietis neturi – pažymėjimas atimtas iki spalio mėnesio.

Patikrinimo metu sustabdytas neblaivus ekskavatoriaus vairuotojas, kuriam nustatytas 1.28 promilės girtumas. Vairuotojas už transporto priemonės vairo išgėręs sėda ne pirmą kartą – nustatytas pakartotinis pažeidimas. Ekskavatorius konfiskuotas nuvarytas į automobilių saugojimą aikštelę.

Vykdant reidą sustabdytas vairuotojas, kuriam, kaip paaiškėjo, paskelbta paieška Interpole – vyras buvo ieškomas už daugybę nusikaltimų.

Pareigūnai taip pat užfiksavo diržo neprisisegusį vairuotoją ir automobilio nustatyta tvarka neužregistravusį pažeidėją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA