Griovimo darbai Kauno „Undinėje“ įsisiūbavo – greitai beliks prisiminimu | Kas vyksta Kaune

Griovimo darbai Kauno „Undinėje“ įsisiūbavo – greitai beliks prisiminimu

R. Tenio nuotr.

Balandžio pradžioje prasidėję Kauno legendos – laisvalaikio centro „Undinė“ griovimo darbai įgauna pagreitį. Statybų teritorijoje jau mėtosi nugriauto betono ir plytų gabalai, o pavadinime besipuikuoja tik trys pirmos raidės.

„Undinė“ savo veiklą nutraukė nuo kovo 1 dienos, o balandžio pirmoje pusėje čia pradėjo triūsti darbininkai. Originalaus pastato liks tik maža dalis, o jo teritorijoje iškils „Lidl“ prekybos centras, tinklą valdanti UAB „Lidl Lietuva“ pastatą įsigijo dar praeitų metų rugsėjį.

„Undinė“ lankytojams duris atvėrė 1993 m., kuomet buvo įkurta biliardinė, o 1994 m. pastate buvo sumontuoti pirmieji boulingo takeliai visose Baltijos šalyse – boulingo klubo atidarymą kauniečiai atšventė 1994-ųjų gruodžio 27 d. Tiesa, po 2008 m. finansinės krizės nuostolingai veikusio boulingo atsisakyta.

„Ačiū… tariame visiems, kurie kartu su mumis buvo visus 25 metus! Per tiek laiko patyrėme daugybę įsimintinų akimirkų, kurios ilgai išliks atmintyje. „Undinės“ vardas visuomet siesis su pirmuoju Lietuvos boulingu, vienu didžiausių biliardo klubų, stalo tenisu, pirtimi ir daugybe kitų pramogų vaikams ir suaugusiems, kurias išbandė ne viena karta“, – liūdna gaida dar vasario mėnesį savo interneto svetainėje ir socialiniame tinkle atsisveikino „Undinės“ vadovai.

Kaip skelbiama „Undinės“ internetiniame portale, prieš griovimą laisvalaikio centre buvo galima rasti įvairiausios veiklos: viskio barą, stalo tenisą, pirtį, sporto salę, vaikų dainavimo mokyklą, biliardą, fotostudiją ar net baikerių klubą, odontologijos kabinetą ir autoservisą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA