Nemuno saloje – šeimos savaitgalis su augintiniais | Kas vyksta Kaune

Nemuno saloje – šeimos savaitgalis su augintiniais

LSMU Veterinarijos Akademijos Studentų Asociacija jau penktą, jubiliejinį kartą organizuoja tradicija tapusį renginį – „Šeimos savaitgalis su augintiniais“, kuriame maloniai kviečiame kauniečius ir miesto svečius bei jų augintinius smagiai praleisti dieną.

Šių metų, gegužės 4-ąją dieną Kauno Nemuno saloje galėsite pamatyti bei susipažinti su įvairiais gyvūnais, lauks smagios pramogos, galvoti priverčiančios užduotys, kurių metu bus įteiktos dovanos šeimininkams bei jų mylimiems augintiniams! Šis renginys, vainikuojantis veterinarijos dienai paminėti skirtą renginių ciklą, kasmet sudomina tūkstančius gyvūnų mylėtojų.

Renginio metu Jūsų laukia įspūdinga programa. Tęsiame bėgimo su augintiniu tradiciją – galėsite bėgti 1000 metrų „Bayer“ arba ištvermingąją 5000 metrų „Hills“ distancijas, o nugalėtojai bus apdovanoti nuostabiais rėmėjų įsteigtais prizais. „Ūkininko kiemelyje“ galėsite susipažinti su įvairiais ūkio bei kitais gyvūnais.

Taip pat pamatysite įspūdingą žirgų pasirodymą, o akį džiugins ir šunų dresūros mokyklų pasirodymai. Žinoma, scenoje sulauksite muzikos atlikėjų bei šokių grupių pasirodymų, o žiūrovams ir jų augintiniams bus rengiami įvairūs konkursai, kurių nugalėtojus apdovanosime prizais.

Renginyje svečiuosis įvairios gyvūnų globos asociacijos, veterinarijos klinikos, zoologijos sodai ir kiti svečiai, su kuriais bus įdomu susipažinti kiekvienam gyvūnų mylėtojui! Ypatingoje renginio metu vyksiančioje „Pradžiugink keturkojį“ akcijoje šiemet kviečiame dalyvauti visus gyvūnų mylėtojus, norinčius pagelbėti miesto prieglaudoms ir atnešti reikalingiausių daiktų. Visi norintys dalyvauti vaikai taip pat galės išdažyti prieglaudoms skirtas būdas.

Tad pasižymėkite savo kalendoriuose gegužės 4-tą dieną ir smagiai praleiskite šiltą pavasario šeštadienį su savo šeima bei augintiniais puikioje atmosferoje! Šventės pradžia 11 valandą ir sekite naujienas „Facebook“ paskyroje „Šeimos savaitgalis su augintiniais“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA