Superautomobilių kolekciją parsivežusiam kauniečiui smulkus incidentas atsiėjo nesmulkią krūvą pinigų | Kas vyksta Kaune

Superautomobilių kolekciją parsivežusiam kauniečiui smulkus incidentas atsiėjo nesmulkią krūvą pinigų

delfi.lt 2019/05/02 19:09
Organizatorių nuotr.

Tautvydas Sankauskas pastaruosius metus gyveno Vokietijoje, tačiau nusprendė, jog atėjo laikas grįžti į gimtąjį Kauną. Jaunas vyras į tėvynę grįžo su tokiais automobiliais, kurių pavydėtų viso pasaulio automobilių mėgėjai, tiesa, kelionė fantastiškai greitu „McLaren 720S“ nebuvo visiškai sėkminga.

T. Sankauskas savo garaže turi tokius superautomobilius, kaip „Aston Martin Rapid AMR“, „Aston Martin DB11“, „Bentley Continental“, o sezono atidaryme Nemuno žiede vyras išbandė „McLaren 720S“.

Beje, „McLaren“ vyras pats iš Vokietijos parvairavo į Lietuvą, o Lenkijoje įvyko incidentas – superautomobilis kliudė kiškį, buvo apgadintas priekinis buferis. Tokio apgadinimo kaina – 30 tūkst. eurų.

T. Sankauskas neslepia, kad mėgsta greitį, o „McLaren“ Vokietijos autobane skriejo net 338 km/val. greičiu. Tai beveik maksimalus greitis, kokį gali pasiekti šis monstras (341 km/val.) Tokį greitį išvystyti leidžia 4 l darbinio tūrio variklis su dviem turbinomis, generuojantis 710 AG.

Tautvydas ramiai pasakoja, kad vairuojant ekstremaliai, „McLaren“ degina net 80 litrų benzino. Važiuojant ramiai „pakaks“ 30 litrų. 100 km/val. greitį „720S“ pasiekia vos per 2,9 sek., o iki 200 km/val. įsibėgėja per 7,8 sek.

Nemuno žiedo tiesiojoje T. Sankauskas įsibėgėjo iki 170 km/val. ir pasiekė didžiausią greitį tarp visų drago dalyvių.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA