Skaitytojas piktinasi: atvažiavo išvežti šiukšlių, bet betvarkę aplink konteinerį paliko (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas piktinasi: atvažiavo išvežti šiukšlių, bet betvarkę aplink konteinerį paliko (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Trečiadienio rytą į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytojas, jis neslėpė pasipiktinimo šiukšliavežių darbu – nors atvažiavo išvežti šiukšles, aplink konteinerį jų maišus paliko.

[galerija kiek=”4″]

Kaunietis užfiksavo šiukšlių išvežimo ypatumus: „Kauno švaros“ darbuotojai konteinerį ištuštino, tačiau aplink jį padėtų šiukšlių neišvežė.

Kaip teigia vyras, šią situaciją pastebėjo gegužės 1 dienos rytą, apie 10:45 valandą: atkreipęs dėmesį į šiukšliavežių darbą, sumojo nufotografuoti, kaip atrodo vieta iškart po šiukšlių surinkimo.

„Man labai smalsu, kas atsakys už tokią paliktą betvarkę… juk tai prestižinės Karmėlavos kapinės…“ – pasakojo skaitytojas.

Papildyta gegužės 2 d. 16:40 val.

„Kauno švara“ atsakomybė – atliekų konteinerių Karmėlavos kapinėse išvežimas. Kapinių teritorijos, įskaitant ir šalia konteinerio paliktų atliekų sutvarkymu, rūpinasi Kauno SĮ „Kapinių priežiūra“, – situaciją komentavo „Kauno švaros“ viešųjų ryšių specialistas Jonas Tumpa.

Jo teigimu, jei darbuotojai pastebi, kad šalia konteinerių lieka išmėtytų ar sukrautų atliekų – šią informaciją jie iš karto perduoda SĮ „Kapinių priežiūra“ darbininkams, kurie nedelsiant sutvarko susidariusį šiukšlyną.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA