Kaunietis prašo pagalbos: gal prie garažo matėte įtartinus asmenis? | Kas vyksta Kaune

Kaunietis prašo pagalbos: gal prie garažo matėte įtartinus asmenis?

Skaitytojo nuotr.

Trečiadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė kauniečio pagalbos šauksmas. Vyro garaže apsisukę vagys išnešė daug vertingų daiktų – skaitytojas ieško galėjusių matyti per kelias pastarąsias dienas įvykdytą nusikaltimą.

[galerija kiek=”4″]

Kaip portalo žurnalistams pasakojo Audrius, A. ir J. Gravrogkų gatvėje, netoli „Molo“ esantis garažas apšvarintas laikotarpiu tarp balandžio 27 d. ir gegužės 1 d.

Kaunietis šiandien pastebėjo, kad ant garažo durų nėra spynos – nukentėjusiojo manymu, ji buvo nupjauta, nes nukirpti tokią sunkiai įmanoma. Iš garažo nušvilptas dviratis, automobilio ratlankiai, įrankiai, garso aparatūra, elektros instaliacija.

Vyras svarstė, kad ilgapirščiai turėjo atvykti nemažu automobiliu arba daryti kelis nešvarius reisus. Skaitytojo vertinimu, padarytas 1500-2000 eurų nuostolis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad gyventojo pranešimas apie apvogtą garažą gautas trečiadienį, 16.27 val. Pašnekovas dar negalėjo nurodyti, ar dėl nusikaltimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tuo metu Audrius mačiusius prie jo garažo įtartinus asmenis, turinčius bet kokios naudingos informacijos kauniečius prašo kreiptis telefonu +370 678 10663 arba pranešti tiesiai policijai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA