Lampėdžiai turės savo odontologijos kliniką | Kas vyksta Kaune

Lampėdžiai turės savo odontologijos kliniką

Organizatorių nuotr.

Stiprėjant Kauno bendruomenėms, į jų poreikius vis dažniau atsigręžia ir įvairūs specialistai: sprendimus, kur susikurs vienas ar kitas paslaugų centras diktuoja jau nebe individualūs, o visuomenės interesai. Vienas puikiausių to pavyzdžių – jau visai netrukus, nuo pirmadienio, gegužės 6 dienos, Raudondvario pl. 231 duris atversianti odontologijos klinika.

[galerija kiek=”8″]

„Per ilgus metus sukauptomis žiniomis ir galimybėmis nusprendėme dalintis būtent čia, kur ir gyvename – nuostabiame, augančiame ir vis daugiau poreikių turinčiame rajone”, – pasakoja klinikos komanda.

Nuo šeimos bendruomenei

„Lampėdžių odontologijos klinika“ – taip ir vadinasi klinika, kurios idėja gimė iš didelės meilės savo aplinkai ir bendruomenei. „Lampėdžiuose, nepaisant jų augančio populiarumo, vis dar trūksta daugelio paslaugų. Dantų priežiūra – viena svarbiausia iš jų, nes tai tiesiogiai susiję su mūsų sveikata. Todėl, kai po ilgų metų darbo odontologijos srityje nusprendėme atidaryti naują kliniką, net nekilo abejonės, kur ji atsiras – tai turėjo būti rajonas, kuriame patys ir gyvename, ir kurį be proto mylime“, – pasakoja viena iš klinikos įkūrėjų gydytoja odontologė Vytautė Mickevičė ir pabrėžia, kad klinika turės išskirtines vertybes. „Esame šeimos verslas, todėl laikysimės visų šio modelio standartų: asmeninio dėmesio ir pagarbos tiesiogiai iš mūsų kiekvienam klientui bei betarpiškai šilto bendravimo“.

Kuo „kvėpuoja“ šiuolaikinė odontologija?

Lampėdžių odontologijos klinikos komanda klientams primena, kad sveiki dantys tiesiogiai susiję ne tik su estetika, bet ir su mūsų sveikata. „Visada pabrėžiame, kad komandoje dirba gydytojai – odontologai, tai reiškia – medikai, kurie visada išanalizuoja jūsų problemą iš medicininės pusės. Kadangi atvejų būna įvairiausių, subūrėme skirtingų specialistų būrį: endodontas, chirurgas, gydytojas ortopedas – visi jie dirba vienoje vietoje jūsų patogumui”, – pasakoja V. Mickevičė ir papildo, kad be profesionalaus požiūrio į sveikatą, klinika siekia suteikti ir aukščiausias estetinės pagalbos galimybes.

„Viena iš paklausiausių ir pažangiausių paslaugų Lietuvoje šiuo metu yra mikroprotezavimas. Tai yra danties audinių atstatymas keramikinėmis restauracijomis, kai iššsaugoma kuo daugiau danties audinių. Šio protezavimo metu, pavyzdžiui, protezuojant priekinius dantis, galima koreguoti danties spalvą, formą, ištiesinti kreivus dantis. Šoninių dantų srityse daug nešlifuojant galima atstatyti karieso pažeistus ar nudilusius dantis bei keisti dideles senas plombas užklotais bei įklotais. Dėl ypatingų keramikos paviršiaus savybių galima išgauti maksimalų restauracijų tikslumą, neatsiranda mikroįtrūkimų, ant restauracijų beveik nesikaupia apnašos, per laiką nekinta spalva ir blizgesys“, – aiškina specialistė.

Dėmesys ir pacientų emocijoms

Jaunatviška Lampėdžių odontologijos klinikos komanda pagalvojo ir apie kitas detales – išskirtinai jaukų klinikos interjerą, vaišių kampelį bei aplinkos akcentą – energija ir ryškiomis emocijomis pulsuojančius ypač populiaraus menininko Algio Kriščiūno paveikslus. Kiekviename kabinete – vis kita jo sukurta spalvų bei siužeto porcija.

„Kadangi esame šeimos verslas, visas, net su gydymu tiesiogiai nesusijusias, idėjas nuosekliai apsvarstėme mes patys. Pavyzdžiui, interjero bei įvaizdžio klausimus kuravo šiose srityse puikiai nusimanantys šeimos vyrai, kurie kas kartą dar sykį įvertindavo kiekvieną techninį, strateginį ar net spalvos pasirinkimą. Jie netgi pasiūlė įrengti vaikų kampelį laukiamajame: kadangi patys turime vaikų, puikiai suprantame, kad laukiamajame jiems laikas prailgsta“, – šypsosi V. Mickevičė.

Atidarymo proga – patrauklūs pasiūlymai

„Mums rūpi Jūsų sveikata! Kad įrodytume, jog nejuokaujame, visą pavasarį cirkonio vainikėliai – už metalo keramikos kainą“, – skelbia klinikos komanda, kuri atidarymo proga paruošė pluoštą patrauklių pasiūlymų. „Norime supažindinti klientus su aukščiausiomis gydymo galimybėmis bei naujovėmis. Pavyzdžiui, panoraminio rentgeno funkcijomis – tokioje nuotraukoje galima pamatyti išsamią visų savo dantų būklę vienu metu. Šią nuotrauką kviesime pasidaryti nemokamai. Jau minėtas pasiūlymas – cirkonio vainikėlis už metalo keramikos kainą. Na ir, žinoma, pavasario proga – burnos higiena vos už pusę kainos – 20 Eur”, – pasiūlymus žeria komanda ir siūlo sekti naujienas jų paskyroje, kur nuolatos bus galima rasti naudingos informacijos.

„Susibūrėme Jums padėti, kad nenustotumėte šypsotis!“, – su šypsena rūpintis savo sveikata motyvuoja dar vienas atsakingas, modernus verslas augančiame Kaune.

Lampėdžių odontologijos kliniką rasite Raudondvario pl. 231. Daugiau informacijos klinikos profilyje socialiniame tinkle „Facebook“ arba telefonu (8-681) 87077.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA