Po karščio bangų laukia oro permainos: teks trauktis skėčius | Kas vyksta Kaune

Po karščio bangų laukia oro permainos: teks trauktis skėčius

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienį aktyviai plieskiant saulei ir orui sušilus iki +24 laipsnių, ateinančią savaitę prognozuojami kur kas vėsesni orai su kartas nuo karto prapliupsiančiu lietumi.

Remiantis Gismeteo duomenimis, balandžio 29 dieną padangė bus giedra ir oras sušils iki 17 laipsnių šilumos. Antradienį taip pat termometro stulpelis nenusileis žemiau +17 laipsnių, žadama saulėta diena.

Trečiadienį prasidėjęs gegužės mėnuo bus šiek tiek vėsesnis ir mažiau saulėtas. Prognozuojama, jog oras sušils iki +16, bus debesuota su pragiedruliais. Ketvirtadienį dalis šilumos sugrįš – termometras rodys +18 laipsnių, tačiau prisišaukti saulės nepavyks, išlįs iš už debesų tik retsykiais.

Penktadienį oras dar labiau subjurs ir atvės iki +15, bus debesuota su pragiedruliais, žadamas silpnas lietus. Savaitgalį oro temperatūra nukris iki +8, saulė dažniau slėpsis už debesų, kurie prapliups lietumi.

Sekmadienį saulės danguje nebus matyti visai. Oras sušils iki +12 laipsnių, diena bus lietinga. Pavasariška šiluma su saulės spinduliais ir +16 trumpam sugrįš tik po savaitės – pirmadienį, tačiau neilgam. Antradienį, gegužės 7 dieną, termometras rodys +12 laipsnių, tačiau bus debesuota su pragiedruliais, numatomas lietus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA