Formuojasi ateinančio sezono „Žalgirio“ vizija – nori susigrąžinti buvusius žalgiriečius | Kas vyksta Kaune

Formuojasi ateinančio sezono „Žalgirio“ vizija – nori susigrąžinti buvusius žalgiriečius

delfi.lt 2019/04/26 14:42
Delfi nuotr.

 „Žalgirio“ komandos veidas kitą sezoną turėtų atrodyti kitaip. Į Kauną gali sugrįžti žaliai-baltus marškinėlius jau vilkėję žaidėjai.

Kaip skelbia „BasketNews.lt“, Kauno „Žalgirio“ akiratyje yra atsidūrę du Lietuvos rinktinės kandidatai – Lukas Lekavičius ir Mindaugas Kuzminskas.

L. Lekavičius dvejus paskutinius metus vilkėjo Atėnų „Panathinaikos“ marškinėlius, tačiau Graikijos sostinėje gaudavo mažai žaidimo laiko, jam tenka būti Nicko Calatheso šešėlyje.

L. Lekavičius „Žalgiryje“ žaidė 2014-2017 m.

Tuo metu M. Kuzminskas pusantro sezono žaidė Milano „AX Armani“ komandoje, tačiau ir pats neslėpė trenerio Simone Pianigiani schemose nesijaučiantis pernelyg gerai. Neabejojama, kad į M. Kuzminską taikysis ir daugiau Europos komandų, jį bandyti savo gretose išlaikyti turėtų ir pats Milano klubas.

M. Kuzminskas „Žalgiryje“ žaidė 2010-2013 m.

Komandoje tikrai neturėtų likti priekinės linijos žaidėjų Brandono Davieso ir Aarono White’o, kuriais domisi ne vienas užsienio klubas.

Anot to paties pranešimo, sudėtyje greičiausiai nebeliks ir Nate’o Wolterso, kurio kūrybingumas ne itin tenkina Šarūną Jasikevičių.

Pats Š. Jasikevičius po paskutinių sezono rungtynių su „Fenerbahče“ tiesiai šviesiai pasakė, kad Kaune jaučiasi fantastiškai ir greičiausiai čia liks ir toliau.

Tiesa, nedidelė išvykimo galimybė egzistuoja, ką pripažino ir pats Šaras. „Pabrėžiu, kad bus sunku mane ištraukti iš čia. Reikės galbūt išspirti mane dviem kojomis pro duris, nebent bus kažkas labai įspūdingo“, – teigė jis.

Tinklus ant Š. Jasikevičiaus gali užmesti NBA klubai. Jei pernai po sezono lietuvis rimtai kalbėjosi su Toronto „Raptors“, iš karto po paskutinių šio sezono rungtynių jam teko pasilabinti su generaliniu Klivlando „Cavaliers“ direktoriumi Kobby Altmanu.

Tiesa, tai tebuvo bičiuliškas pasisveikinimas, nors kalbėdamas su Krepšinis.lt „Cavaliers“ bosas užminė mįslę.

„Nuostabu būti šioje arenoje. Atmosfera čia neįtikėtina. Ar norime kažko iš „Žalgirio“? Negaliu atskleisti (šypsosi). Galbūt. Pažiūrėsime, ką galime padaryti“, – Krepšinis.lt žurnalistui sakė K. Altmanas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA