„DRAGūnai“ smaginosi Kačerginės „Nemuno žiede“ | Kas vyksta Kaune

„DRAGūnai“ smaginosi Kačerginės „Nemuno žiede“

Organizatorių nuotr.

Balandžio 24-ąją „Nemuno žiede“ griausmingai startavo pirmasis šių metų drago renginys – „DRAG’ūnai“. Daugiau nei 50 dalyvių ir virš pusantro tūkstančio žiūrovų užplūdę „Nemuno žiedą“ aiškiai parodė, kad visi pasiilgo variklių riaumojimo ir svylančių padangų kvapo.

Trasoje ir už jos ribų tikrai buvo į ką paganyti akis – tiesiojoje savo jėgas bandė amerikietiški „Chevrolet Corvette SRT“, „Dodge Challenger Hellcat“ ir „Ford Mustang GT“, vokiečių „žvaigždės“ „Mercedes AMG CL 63“ ir „AMG GLE 63“, po savo kapotu slepiantys keleto šimtų arklių kaimenes. O vakaro galingiausiu automobiliu neabejotinai galima tituluoti modifikuotą „Nissan GTR“, turintį daugiau nei 1200 AG.

„Porsche 911 GTR“ ir „McLaren 720 S“ dvikova / Organizatorių nuotr.

Žinoma, žiūrovų dėmesio sulaukė ir du ne kasdien sutinkami modeliai – „Porsche 911 GTR“ bei egzotiškasis „McLaren 720 S“. Jų dvikova tapo vienu iš laukiamiausių ir labiausiai aptarinėjamų vakaro renginių.

„Porsche 911 GTR“ ir „McLaren 720 S“ dvikova / Organizatorių nuotr.

Žiūrovai, kurie nenorėjo būti tik pasyvūs vakaro dalyviai, savo jėgas bandė kartodromo trasoje, o geriausią rato įveikimo laiką pademonstravęs laimėjo prizą – galimybę „Nemuno žiedo“ trasoje įveikti kelis ratus vairuojant „Ferrari F430“. Visiems buvo siurprizas, kai paaiškėjo, kad greičiausias tądien kartodrome buvo 11-metis berniukas. Lieka tik klausimas – kaip jam pavyks suvaldyti „Ferrari“ „žvėriuką“ ir ar jis pasieks šio automobilio pedalus?

Taigi, sezonas atidarytas – keletą ateinančių mėnesių „Nemuno žiede“ netrūks greičio ir adrenalino entuziastų ir jiems skirtų renginių. Artimiausias jų – gegužės 10 dieną „Šeimų diena Nemuno žiede“, kur sau skirtas pramogas ras ir suaugę, ir vaikai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA