Šį savaitgalį kauniečius kvies sodinukų mugė „Aš sodinu“ | Kas vyksta Kaune

Šį savaitgalį kauniečius kvies sodinukų mugė „Aš sodinu“

Organizatorių nuotr.

Svarstote kaip šiemet papildyti ar atnaujinti savo kiemą ar sodybą? Tam puikia proga taps Kaune šį savaitgalį vyksianti sodinukų mugė „Aš sodinu“. Prie prekybos centro „Ermitažas“, Raudondvario pl. 131, balandžio 27-28 dienomis įsikurs įvairiausių sodinukų, daigų, dekoratyvinių augalų, vaiskrūmių ir kt. prekiautojai.

Dvi dienas vyksiančioje mugėje patarimus dalins ir puikiai žinomi savo srityje dr. Algirdas Amšiejus, dr. Dr. Kęstutis Malinauskas ir kiti.

Mugėje pasirinkimas kiekvienam

Balandžio 27-28 dienomis Raudondvario pl. 131 PC ,,Ermitažas’’ aikštelėje beveik 1000 kvadratų išsidėstys įvairiausi sodinukai, daigai, dekoratyvinių augalai, vaiskrūmiai ir t.t. Šeštadienį nuo 10 iki 17 valandos ir sekmadienį nuo 10 iki 16 valandos vyksiančioje mugėje lauks šilauogių, spanguolių, gervuogių, agrastų, lazdynų, graikinio riešuto, serbentų ir kitų vaiskrūmių sodinukai, vienmetės ir daugiametės lauko gėlės,braškes ir kita. Kartu su prabudusia gamta saulės ir gryno oro išsiilgę žmonės, galės rasti viską, kas pravers planuotis darbus soduose, daržuose ir gėlynuose.

Lauks patyrę prekybinkai ir konsultacijos

Raudondvario pl. 131 PC ,,Ermitažas’’ aikšteleje dvi dienas vyksiančioje sodinukų mugėje ,,Aš sodinu’’ lankytojų lauks dešimtys specialistų iš visos Lietuvos. Sodo, daržo bei kiemo aplinka bus pasirūpinta mūsų krašto sodininkų, daržininkų ir medelynų atstovų. Savo rankomis šias prekes užauginantys ūkininkai tikrai bus palankūs konsultacijų Jūsų sodui ar daržui klausimais. Lankytojus pasitiks puikūs savo sričių žinovai – dr. Algirdas Amšiejus, dr. Dr. Kęstutis Malinauskas ir kiti.

„Ermitaže“ vyks sodinukų mugė „Aš sodinu“ / Organizatorių iliustracija

Kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami atvykti pasidžiaugti žalumos įvairove ir įsigyti kažką, kas akis džiugins ateinančius sezonus ir atnaujins Jūsų kiemus ar sodus. Graži aplinka visada verčia šypsotis.

Norintys prekiauti savo sodinukais dar kviečiami registruotis. Papildoma informacija teikiama telefonu +370 67042441 arba el. paštu info@festivus.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA