Šiltu oru besimėgaujantys kauniečiai pademonstravo išskirtinį stilių | Kas vyksta Kaune

Šiltu oru besimėgaujantys kauniečiai pademonstravo išskirtinį stilių

R. Tenio nuotr.

Gerokai šoktelėjus temperatūrai, jau praėjusią savaitę Kauno gyventojai nusimetė sunkius drabužius. Panašu, kad miestiečiai nuo to laiko gerokai pasikuitė savo spintose, mat trečiadienį gatvėse buvo galima išvysti tikrai spalvingų derinių.

Trečiadienio popietę Vilniaus gatvėje ir Laisvės alėjoje vilnijo akį rėžiančiomis kelnėmis, sijonais, palaidinėmis ir aksesuarais pasidabinusių kauniečių jūra.

Vieni spalvingas aprangos detales derino nuosaikiai pagal asmeninį skonį, o kiti aiškiai plaukė roko ar lengvo steampunko stiliaus srovėmis. Galvas pasukti vertė cilindro ir saujoje sugniaužtų narcizų derinys, leopardo motyvai ir kailiais apsikarstęs, raudonais kroksais apsiavęs dviratininkas su manta.

Maloniai šildant saulei, kauniečiai mielai judėjo ir kitomis alternatyviomis transporto priemonėmis – riedlentėmis ar paspirtukais. Pastaruoju Vilniaus gatvėje tarp praeivių nardė buvęs žalgirietis Mindaugas Žukauskas.

Vakarykščio „Žalgirio“ susitikimo su Stambulo „Fenerbahce“ bei auksinės 1999-ųjų komandos pagerbimo aidų Kauno centre sklandė ir daugiau. Iškilęs virš statistinio ūgio miestiečių galvų žygiavo ano meto „Žalgirio“ „bokštas“ Eurelijus Žukauskas, buvo galima pamatyti vieną kitą Turkijos ekipos faną.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, ateinančiomis dienomis Kaune šiluma nesitrauks, nors gali lengvai pakrapnoti. Rytoj oras įkais net iki 24 laipsnių, penktadienį vyraus panaši temperatūra, vietomis numatomas lietus su perkūnija. Palyti gali ir savaitgalį, tačiau termometrų stulpeliai dieną turėtų laikytis virš 20 laipsnių žymos, keliais laipsniais vėsiau bus kitą savaitę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA