Kačerginėje skelbiamas „Dragūnų“ sezono startas | Kas vyksta Kaune

Kačerginėje skelbiamas „Dragūnų“ sezono startas

„Nemuno žiede“ prasideda renginių sezonas. Jau tampa gražia tradicija, jog pirmasis sezono reginys sulaukia didžiulio tiek dalyvių tiek žiūrovų susidomėjimo. Jau šiandien, trečiadienį, nuo 18 val. vyksiančiose pirmuose „Drag“ arba, kitaip tariant, automobilių „traukos“ lenktynėse dalyvaus apie 80-90 automobilių iš visos Lietuvos, žiūrovų lauks ne tik „Drag“ lenktynės, bet ir įvairūs konkursai bei pramogos.

Renginio metu žiūrovams netrūks veiklos ir įspūdžių: „SKIDcar“ automobilis norintiems išbandyti slidų kelią imituojančio automobilio valdymą, „Nemuno žiedo“ teritorijoje veikia kartodromas, kuriame „Dragūnų“ renginio metu greičiausias vakaro pilotas laimės galimybę žiedinėje trasoje vairuoti „Ferrari F430“. Taip pat trasoje pradėjo veikti ir bagių trasa, kur visi norintieji gales išbandyti save bekelės trasoje. Renginio pabaigoje visų žiūrovų laukia staigmena, galimybę sužinoti kokia ji – turės visi atvykusieji į “Dragūnų” sezono atidarymo šventę.

„Pagrindinė „Dragūnų“ renginių serijos idėja buvo pasiūlyti gatvėse lenktyniaujantiems adrenalino mėgėjams varžytis uždaroje, specialiai lenktynėms pritaikytoje trasoje“, – sako VšĮ „Nacionalinis žiedas“, valdančios Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasą direktorius Arūnas Samochinas. Taip pat jis priduria, kad kasmet drauge su visa „Nemuno žiedo“ komanda siekia tiek žiūrovams tiek dalyviams pasiūlyti vis daugiau turinio, kuris neleistų nuobodžiauti atvykus į trasą.

Tokio pobūdžio lenktynės pirmą kartą suorganizuotos 2015 metais. Kasmet „Nemuno žiedo“ trasoje įvyksta 10-12 tokių lenktynių, kuriose dalyvauja apie 80-90 varžybose dalyvaujančių automobilių. Po kai kurių iš jų kapotu telpa ir po 1000 arklio galių, taigi žiūrovai, kurių susirenka nuo 800 iki 4000, visuomet turi galimybę išvysti itin galingus automobilius, kurių gatvėje nesutiksi.

Daugiau informacijos apie renginį rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA