Praeivis neliko abejingas: Kaune išgelbėtas padegtas automobilis | Kas vyksta Kaune

Praeivis neliko abejingas: Kaune išgelbėtas padegtas automobilis

delfi.lt 2019/04/24 13:17
Delfi nuotr.

Trečiadienio rytas kauniečiui Vytautui prasidėjo nelinksmai – pabudęs sužinojo, kad jo automobilis naktį buvo padegtas.

Pranešimą apie degantį 2005-ųjų metų „Toyota Prius“ Eigulių mikrorajone policija gavo naktį į trečiadienį, 1 valandą. Operatyviai atvykę pareigūnai automobilį rado jau užgesintą – tuo pasirūpino pilietiškas žmogus, pranešęs apie gaisrą. Jo dėka automobilis nebuvo visiškai sunaikintas, be to, išvengta rimtesnių pasekmių, mat aplink buvo nemažai kitų transporto priemonių, kurios, laiku nepastebėjus ugnies, taip pat galėjo būti apgadintos.

Šiuo metu policija ėmėsi įvykio tyrimo. Akivaizdžiai padegto automobilio savininkas įtaria, jog tai – kokių nors smulkių chuliganų darbas, mat, kaip sako pats, šioje vietoje automobilį stato trejus metus ir iki šiol nieko panašaus atsitikę nebuvo.

Įvykio metu su nukentėjusiuoju pareigūnams susisiekti nepavyko, mat kaunietis tiesiog miegojo. Tik atsikėlęs ryte rado daugybę praleistų skambučių ir suprato, kad kažkas ne taip.

Susisiekęs su policija kaunietis išgirdo, kas nutiko naktį, bei sužinojo apie pilietišką vyriškį, ne tik iškvietusį pareigūnus, bet ir užgesinusį automobilį. Tiesa, taip ir neaišku, kas tas paslaptingasis geradaris. Vytautas sakė besitikintis, kad žmogus, išgelbėjęs jo automobilį nuo visiško supleškėjimo, atsiras – kad galėtų jam bent simboliškai atsidėkoti už atliktą gerą darbą.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA