Fiksuoja kaunietis: Velykų parkavimo ypatumai miesto centre | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kaunietis: Velykų parkavimo ypatumai miesto centre

Skaitytojo nuotr.

Šventinį sekmadienį į Kauno centrą patraukę gyventojai negalėjo patikėti kai kurių vairuotojų įžūlumu. Kaunietis užfiksavo brangų „Mercedes-Benz“, paliktą tiesiog vidury Rotušės aikštės.

„Velykų parkavimo ypatumai“, – lakoniškai šį sekmadienį, apie 11.30 val., Senamiestyje įamžintą vaizdą nusakė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas. Nuotraukoje – kone viduryje Rotušės aikštės „priparkuotas“ apynaujis „Mercedes-Benz S63 AMG“.

Nėra jokios abejonės, paprastas mirtingasis su kokiu „Golfu“ tokios vietos negautų – įvažiuoti į aikštę pajėgus tik „pastiprintas“ „Mersas“ su 5,5 l darbinio tūrio turbinine V8 jėgaine.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad visi keturi Rotušės aikštės kampai pažymėti kelio ženklais „Pėsčiųjų takas“, tad motorinės transporto priemonės čia įvažiuoti negali.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, visgi, nurodė, kad apie automobilių statymo pažeidimus pirmoje dienos pusėje nepranešta. Pareigūnų duomenimis, į Velykų pamaldas plūdę kauniečiai transporto priemones parkavo tvarkingai.

Primename, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d., sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų vairuotojams užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA