Nelaimė statybvietėje – dužę stiklai pažiro ant asfalto ir automobilių | Kas vyksta Kaune

Nelaimė statybvietėje – dužę stiklai pažiro ant asfalto ir automobilių

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio popietę Kauno cente statybų metu įvyko nelaimė – išdužę krano stiklai pažiro ne tik statybvietėje, bet ir gatvėje, kurios tvarkyti nesuskubta.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietis, jis užfiksavo nelaimę buvusio prekybos ir pramogų centro „Sostinė“ griovimo darbų statybvietėje: montuojant krano strėlę, buvo kliudyta krano konstrukcija ir išdužo kabinos stiklai. Tiesa, pasak skaitytojo, pastarieji pažiro visoje gatvėje ir net ant automobilių.

Kaunietis šį įvykį pastebėjo 13:20 valandą. „Grūdintas stiklas smulkus, dauguma – plačia amplitude ant gatvės“. Jo teigimu, eismas nesustabdytas ir kitų saugumo priemonių taip pat nesiimta.

Po kelių minučių situaciją gatvėje atėjo patikrinti ir statybininkas, bet, pasak skaitytojo, paspardęs stiklus nuėjo atgal ir nieko nesušlavė.

Susisiekus su už griovimo darbus Maironio gatvėje 19 atsakingu „Mitnijos“ projektų vadovu Martynu Griciumi, jis apie situaciją žinojo – „Tikrai ne ant visos gatvės, ant gatvės keletas šukių. Aš savo statybvietę esu apsitvėręs, tai didžioji dalis šukių nukrito į mano statybvietę“.

„O gatvę susišluosime ir sutvarkysime“, – teigė jis. Paklaustas apie stiklų dydį, M. Gricius teigė, kad diametras svyruoja nuo 3 iki 5 mm, o šukių ant automobilių užkristi neturėjo.

Visgi, jei atsiras pretenzijų, projektų vadovas teigė, kad nuostoliai bus atlyginti.

„Darant tokius darbus bent gatvę galėjo užtverti, ir iš vis ne vidurdienį tokiems darbams skirti“, – pasipiktinimo neslėpė skaitytojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA