Termometro stulpeliams šokus į viršų, kauniečiai nusimetė rūbų kiautą | Kas vyksta Kaune

Termometro stulpeliams šokus į viršų, kauniečiai nusimetė rūbų kiautą

R. Tenio nuotr.

Trečiadienio orai Kaune ne tik, kad pavasariški, bet iš kauniečių aprangos ir veiklos sprendžiant  – net vasariški. Daug kas nevengė nusimesti striukių ar paltų, kai kurie net ir visų rūbų. 

„Kauniečiai atidarė deginimosi sezoną“ – toks galėtų būti balandžio 17-osios dienos šūkis. Mieste daug kauniečių nutarė nusivilkti viršutinius rūbus ir saulės spinduliais mėgavosi trumpomis rankovėmis. O Nemuno saloje atsirado mąstančių, kad oras pakankamai šiltas ir didesniam kūno demonstravimui: vieni sportavo be marškinėlių, o kai kurie jau ir prigulė ant žolytės padeginti šilumos išsiilgusį kūną.

Pavasariu besimėgaudami miestiečiai nepamiršta ir savo augintinių – centre netrūko keturkojų draugų. Tiesa, šie užfiksuoti norintys susibičiuliauti su kitais šunimis, tad šeimininkams veiklos nestigo.

Gerą orą simbolizuoja ir „vasariškomis“ vadinamos transporto priemonės: kai kurie kauniečiai nutarė pasportuoti – paminti dviratį ar riedėti po Kauną paspirtuku. Netrūko ir kitaip kojas mankštinančių žmonių – bėgikų.

Tiesa, šiandienine 18 laipsnių šiluma bus galima pasimėgauti ir ateinančias dienas: ketvirtadienį vyraus toks pats oras, tik vėjas bus vos 1 m/s didesnis ir sieks 5 m/s. Penktadienį ir šeštadienį termometrai kils iki 17 laipsnių šilumos, vyraus 3-4 m/s vėjas. Gaivesni orai numatomi sekmadienį, tądien gali prireikti lietsargio ir bus 13 laipsnių aukščiau nulio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA