Netikėtas posūkis: Kauno apskrities pareigūnams teko gelbėti patį smurtautoją | Kas vyksta Kaune

Netikėtas posūkis: Kauno apskrities pareigūnams teko gelbėti patį smurtautoją

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai susiduriama su įvairiomis situacijomis – kartais padėti išgelbėti žmogaus gyvybę gali tik žaibiška reakcija. Kaip tik jos savaitgalį prireikė į Jonavos rajoną iškviestiems policininkams.

Kaip nurodoma Kauno apskrities VPK pranešime, balandžio 13 d., apie 16 val., Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Užušalių seniūnijoje 1961 m. gimęs vyras smurtauja prieš 1963 m. gimusią sutuoktinę.

Nedelsiant į pranešimą sureagavę pareigūnai nuvyko nurodytu adresu, kur juos pasitiko galima vyro smurtą patyrusi moteris. Einant link namo pareigūnai verandoje pastebėjo vyriškį, kuris bandė atimti sau gyvybę. Žaibiškos ir profesionalios pareigūnų reakcijos dėka, iškart buvo pradėtas daryti dirbtinis kvėpavimas bei iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai.

15 min trukęs gaivinimas buvo sėkmingas, atvykus medikams vyras jau kvėpavo savarankiškai, tačiau vis dar buvo be sąmonės. Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai vyrą tuoj pat pristatė į gydymo įstaigą, kurioje jis šiuo metu yra gydomas.

„Kiekvieno žmogaus sveikata, o ypač gyvybė – itin svarbi, tad pareigūnai viliasi, jog nei šis vyras, nei joks kitas gyventojas nepakartos tokio neapgalvoto žingsnio“, – skelbia Kauno apskrities VPK. Daugiau informacijos apie pagalbos galimybes galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA