Prie pėsčiųjų perėjos sustojusi kaunietė liko be žado: puolė vyras su peiliu | Kas vyksta Kaune

Prie pėsčiųjų perėjos sustojusi kaunietė liko be žado: puolė vyras su peiliu

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Savaitgalio dienos, rodos, gali būti ne itin džiugios. Į portalą kreipėsi vidury dienos Šilainiuose grasinimo sulaukusi kaunietė, o viskas prasidėjo tik stabtelėjimu prie perėjos. 

Sekmadienio rytą, apie 10:40 valandą, kaunietė išgyveno įvykį, kurio tikrai nesitikėjo: stabtelėjus prie perėjos praleisti vyro, jis ėmė grasinti peiliu.

„Šilainiuose vaikšto įtartinas žmogus, panašus į benamį. Sustojus jį praleisti prie pėsčiųjų perėjos, išsitraukė peilį ir ėmė grasinti, bandė pradurti automobilio padangas“, – situaciją nupasakojo skaitytoja.

Kaip teigia moteris, šis incidentas įvyko Baltų prospekte, ties paskutine perėja prieš viaduką – tarp gaisrinės ir dvylikaaukščio.

Kaunietė užklausta, ar teko šį vyrą pastebėti ir anksčiau, atsakė, kad tai pirmą kartą sutiktas asmuo. „Vyras senyvo amžiaus, žemo ūgio, ilga žila barzda, šviesia ilga striuke, su kepure“, – žmogų su peiliu apibūdino ji.

Tiesa, moteris į policiją nesikreipė: „Teko aplenkti ir nuvažiuoti, nes automobilyje buvo mažas vaikas, kuris išsigando“.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA