Kaunietis ieško liudininkų: viršijęs greitį „CityBee“ vairuotojas kaltės neprisiėmė | Kas vyksta Kaune

Kaunietis ieško liudininkų: viršijęs greitį „CityBee“ vairuotojas kaltės neprisiėmė

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Penktadienio vakarą interneto platybėse pasirodė vieno vairuotojo žinia – jis kviečia atsiliepti eismo įvykio liudininkus. Mat „CityBee“ vairuotojas, iš pradžių prisiėmęs kaltę už avariją, paskutinėmis akimirkomis persigalvojo.

[galerija kiek=”4″]

Balandžio 12 dieną apie 19 valandą vienoje socialinio tinklo „Facebook“ grupėje buvo pasidalinta centre eismo įvykio dalyviu tapusio vairuotojo liudininkų paieškos šauksmu.

„Gal yra liudininkų, mačiusių auto įvykį šiandien ryte apie 9 val. 50 min.? Jaunuolis, pasiėmęs „CittyBee“ automobilį K. Donelaičio gatve skriejo A juostoje pilnu greičiu, ties Filharmonija pamatęs priekyje troleibusą, metėsi į antrą juostą, kurioje važiavau“, – susidūrimo situaciją įraše apibūdino kaunietis.

Nuomonę pakeitė skambutis

Iš pradžių „Citybee“ vairavęs vyras kaltę pripažino, bet, kai buvo užpildyta Eismo įvykio deklaracija ir beliko tik ją pasirašyti, nuomonę pakeitė skambutis.

„Kada pasakiau, jog turi pasirašyti (deklaraciją – red.), tada ir prasidėjo, kad jis atseit nekaltas ir nepasirašė, teko kviest policiją“, – veiksmus po nuomonę pakeitusio skambučio nupasakojo kaunietis. Būtent tada ir iškilo liudininkų svarba.

Skriejo užsimiršęs greitį

Sprendimas įvykį mačiusių žmonių paieškai pasitelkti socialinius tinklus atsipirko – jų atsirado. Vienas kaunietis teigia šį „CityBee“ vairuotoją matęs 20 minučių prieš susidūrimą: „Ryte mačiau mieste šitą „BMW“ X1, praskrido 90-100 km/h pro šoną, apie 9:30 val.“

Vienam komentatoriui pro akis nepraslydo įrašo autoriaus transporto priemonės padėtis kelyje – susidūrė, kai važiavo beveik prieš eismą: „Kokia jo („CityBee“ vairuotojo – red.) versija? Kad lenkei prieš eismą“? Vairuotojo teigimu, tokia nuotraukoje užfiksuota situacija gavosi todėl, kad jis bandė išvengti susidūrimo, ypač, kai pastebėjo, kad „CityBee“ troleibusą aplenkti panoro važiuodamas 70 km/h greičiu.

„Kameros ten ne ant vieno namo. Policija išsiaiškins greit“, – teigia internautai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA