Ant Varnių tilto sumaitoti automobiliai: nusidriekė milžiniška spūstis | Kas vyksta Kaune

Ant Varnių tilto sumaitoti automobiliai: nusidriekė milžiniška spūstis

Skaitytojos, „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Penktadienio pavakarę smarkus susidūrimas fiksuotas ant Varnių tilto – policijos žiniomis, čia susidūrė du automobiliai. Svarbioje eismo arterijoje piko metu atsiradus kliūčiai, kiti vairuotojai priversti kiurksoti didelėje spūstyje.

[galerija kiek=”8″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalo žurnalistams nurodė, kad pranešimas apie avariją Varnių gatvėje, ant tilto, gautas 17.30 val. Čia judant Vilijampolės kryptimi susidūrė du automobiliai, vienas jų – „Volvo“, o kito markė nenustatyta.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai sakė, „Volvo“ ratą visiškai išlūžus. Kauniečiai taip pat tvirtino, kad nelaimėje sudalyvavo net keturi automobiliai. Tuo metu socialiniuose tinkluose gyventojai reiškė pasipiktinimą pareigūnus nesuvaldant eismo srautų ir neužtikrinant gero transporto pralaidumo.

Nors automobiliai smarkiai apgadinti, žmonės nelaimės metu sužaloti nebuvo. Avarijos vietoje dirba policijos pareigūnai. Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs – jie ketina pildyti eismo įvykio deklaracijas.

Kauniečiai informuoja, kad Nuokalnės gatve ir Taikos prospektu nutįso didžiulis kamštis. Automobiliai stoja jau ties Birželio 23-iosios sankryža, eismas apsunkintas ir periferinėse gatvėse, Savanorių prospekte nuo „Hyper Maximos“ važiuojant link miesto centro.

Tuo metu vairuotojus nesėkmės persekiojo ir kitoje Kauno vietoje. Policijos budėtojo žiniomis, 17.02 val. pranešta apie laikinosios automobilių nuomos įmonei „CityBee“ priklausančios „Toyota“ transporto priemonės ir „Volkswagen“ avariją K. Baršausko gatvėje.

Avarija K. Baršausko gatvėje / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Panašu, kad tik įveikus VI forto žiedą, „CityBee“ vairuotojas stabtelėjo prie pėsčiųjų perėjos ir gavo smūgį į galą. Žmonės nebuvo sužeisti, tačiau vairuotojai ginčijosi dėl kaltės. Policininkai aiškinasi aplinkybes, greičiausiai, čia irgi bus subraižytos eismo įvykio deklaracijos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA