Pikas Kauno gatvėse pažėrė nemalonių staigmenų | Kas vyksta Kaune

Pikas Kauno gatvėse pažėrė nemalonių staigmenų

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“, skaitytojo nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Ketvirtadienio popietę namo riedantys Kauno vairuotojai susidūrė su netikėtomis kliūtimis. Dėl senokai įvykusių avarijų ar kitų priežasčių kai kuriose Kauno vietose formuojasi didelės spūstys.

Vairuotojai socialiniuose tinkluose dalijasi, kad neseniai, apie 17.25 val. automobiliai susidūrė Linkuvos ir Pryšmančių gatvių sankirtoje, ant Milikonių kalno – čia tįsta didelis kamštis. Automobiliai stoja ir kylant Europos prospektu.

Avarija ant Milikonių kalno / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Nemaža spūstis formuojasi Marvelėje, nuo A5 kelio Užnemunės gatve judant link miesto centro, taip pat užsikimšęs ir Karaliaus Mindaugo prospektas, Birštono gatvė. Tiesa, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad čia jokios avarijos pareigūnai nefiksavo.

Spūstis Marvelėje / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Kita situacija – Islandijos plente. 15.31 val. pranešta apie automobilių „Mercedes-Benz“ ir „Audi“ susidūrimą judant link „Megos“, priešais Kleboniškio tiltą.

Avarija Islandijos plente / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Audi“ po smūgio nulėkė nuo kelio, tačiau žmonės avarijos metu sužeisti nebuvo, vairuotojai susibraižė eismo įvykio deklaracijas. Nors nelaimė fiksuota prieš kurį laiką, A1 kelio atkarpoje tarp Muravos sankryžos ir „Megos“ transporto srautas vis dar juda vangiai.

15.37 val. gautas pranešimas apie trijų automobilių avariją Neries krantinėje, ties 24 numeriu pažymėtu pastatu. Apie 16.30 val., kauniečių teigimu, vairuotojai vis dar aiškinosi avarijos aplinkybes.

[galerija kiek=”4″]

„Kažkas kažko nepraleido, greičio būta nemažo“, – sakė įvykio vietoje buvę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai. Policijos duomenimis, Vilijampolėje taip pat užpildytos eismo įvykio deklaracijos. Vairuotojai buvo blaivūs, o žmonės nesužaloti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA