I. Strazdauskaitės nužudymo byla vėl įsisuko: įtariamieji neslepia šypsenų | Kas vyksta Kaune

I. Strazdauskaitės nužudymo byla vėl įsisuko: įtariamieji neslepia šypsenų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Žiauriame 2017 metų kovą įvykdytame nusikaltime, kurio metu buvo kraupiai nužudyta iš Plungės į Vilnių per Kauną automobiliu „Audi A7“ vykusi Ieva Strazdauskaitė, taškas nepadėtas iki šiol. Nors įtariamieji slepia veidus, tačiau iš jų lūpų nedingsta šypsena.

Antradienio vakaro „Init“ žinių reportaže pranešama apie besitęsiančius veiksmus, susijusius su I. Strazdauskaitės nužudymo byla – pasikeitus teisėjų kolegijai, iš naujo garsinami liudytojų ir nukentėjusiųjų parodymai. Vienas iš įtariamųjų – pusbrolių Bieliauskų, po pokalbio su advokate nevengia šypsotis, tačiau veidą slepia.

Byloje, nagrinėjamoje trečius metus, apklausti visi liudytojai. Tiesa, parodymus davė tik vienas iš įtariamųjų. „Laisvėje nuosprendžio palikti laukti dar du šios bylos dalyviai – marijampolietis Algimantas Stankevičius ir kėdainiškis Tomas Zagurskas – kaltinami neteisėtu šaunamųjų ginklų disponavimu bei ginkluotu plėšimu“, – pranešama reportaže.

Kaip „Init“ sakė advokatas Marius Liatukas, viskas vyksta pagal procedūras, taip, kaip numatyta. Paklaustas apie tai ar nužudymo bylos tyrimo eigą apsunkina faktas, jog įtariamieji neduoda parodymų, advokatas teigė šioje situacijoje neįžvelgiantis apsunkinimų ar palengvinimų.

Primename, kad kovo 5 d. apie 21 val. buvo gautas pranešimas, jog tamsiai rudos spalvos automobiliu „Audi A7“ apie 16:30 val. iš Plungės į Vilnių išvažiavo I. Strazdauskaitė (gimusi 1991 m.), kuri, pravažiavusi Kauną, pasak pranešėjo, dingo – dingo ryšys, vėliau telefonas buvo išjungtas. Kaip paaiškėjo, netoli Elektrėnų buvo suvaidintas eismo įvykis. Merginai išlipus iš transporto priemonės, ši buvo uždaryta į savo automobilio bagažinę. Kiek vėliau žiauriai nužudyta ir rasta Jonavos rajone esančiame miške.

Daugiau naujienų rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA