Į Kauną sugrįžta statybos, interjero, baldų ir NT paroda „Namų pasaulis 2019” | Kas vyksta Kaune

Į Kauną sugrįžta statybos, interjero, baldų ir NT paroda „Namų pasaulis 2019”

Organizatorių nuotr.

Įsirenginėjate namus, domitės architektūra ir interjero naujovėmis, o galbūt esate statybos ar nekilnojamojo turto srities profesionalas? Visi, kuriems įdomios šios temos jau balandžio 11–14 dienomis laukiami 26-ojoje statybos, interjero, baldų ir nekilnojamojo turto parodoje „Namų pasaulis 2019“.

UAB „Ekspozicijų centras“ organizuojamame renginyje, vyksiančiame Kauno „Žalgirio“ arenoje, lankytojų lauks net 180 įmonių, dviejuose aukštuose bei šalia arenos lauke išsidėsčiusios ekspozicijos, teminės konferencijos, įdomios diskusijos.

„Džiaugiamės galėdami pakviesti į parodą, kuri per savo gyvavimo metus daugeliui jau spėjo tapti laukiamu ir svarbiu metų įvykiu. Kiekvieną kartą sugrįžtame patobulėję, siūlome vis platesnį spektrą dalyvaujančių įmonių, vykstančių renginių. Tikimės, kad „Namų pasaulis 2019“ sulauks didelio lankytojų susidomėjimo, padės surasti tai, ko ieškoma, susipažinti su naujovėmis, dabartinėmis tendencijomis, galbūt užmegzti naudingų kontaktų ir tiesiog prasmingai bei įdomiai praleisti laiką“, – sako UAB „Ekspozicijų centras“ generalinis direktorius Erikas Piskunovas.
Patikimiausi gamintojai bei tiekėjai ekspozicijoje siūlys susipažinti su plačia palete statybinių, vidinės ir išorinės apdailos medžiagų, dažų, santechnikos, šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo sistemų, gausia pasiūla durų, langų, vidaus ir lauko baldų ir dar daugeliu kitų svarbių statybos, technologijos ir dizaino elementų.

Parodos „Namų pasaulis 2019“ pirmąją dieną, balandžio 11-ają, lankytojai bus kviečiami į statybų konferenciją „Gervė 2019“, kurią organizuoja Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai kartu su juose veikiančiu Kauno verslo vadovų klubu. Nuo augančio, gyvo miesto iki pirkimų kultūros ir statybos technologijų – konferencijoje visi galės pasisemti naujų minčių rūpima tematika.

Lankytojų čia taip pat lauks nekilnojamojo turto ekspozicija „Būstas 2019“, kurioje išskirtinius pasiūlymus pristatys nekilnojamojo turto įmonės, bankai. Tik „Namų pasaulis 2019“ metu parodos lankytojai turės unikalią galimybę išsirinkti sau būstą geriausiomis sąlygomis net iš 15 naujos statybos projektų visoje Lietuvoje. Balandžio 12-ąją čia vyks „Nekilnojamojo turto konferencija: tendencijos ir plėtra“, kurioje pranešimus skaitys šios srities profesionalai, o jau kitą dieną visi besidomintys bus laukiami seminare „Išmanus namas“, kur bus pristatyti inovatyvūs sprendimai jūsų namams. Taip pat bus galima išgirsti vertingos informacijos apie šilumos siurblių ir rekuperacijos sistemų naujausias tendencijas.

Neliks nuskriausti ir dizaino entuziastai – pirmojo „Žalgirio“ arenos aukšto atskirame sektoriuje veiks baldų ir interjero ekspozicija, taip pat bus pristatyta konkurso „Metų interjeras/Auksinė paletė‘18“ geriausių interjerų paroda.

Šalia viso to, parodos organizatoriai žada daug naujų idėjų ir patarimų statantiems, projektuojantiems, renovuojantiems būstą, o srities profesionalams – naujų žinių, naudingų kontaktų, bendradarbiavimo galimybių. Visi perkantys bilietus dalyvaus žaidime, kuriame galės laimėti langų uždengimų salono „Domus Lumina“ dovanų čekius ir keramikinę kepsninę „Kamado Bono“.

Daugiau informacijos čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA