Išskirtinė savaitgalio programa mažiems ir dideliems (renginių apžvalga) | Kas vyksta Kaune

Išskirtinė savaitgalio programa mažiems ir dideliems (renginių apžvalga)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Savaitgalio renginiuose lauks įspūdinga programa gyvos muzikos ir meno mėgėjams, o šeimoms nuobodžiauti tikrai neteks – „Lego“ renginys ir miesto festivalis paruošė neeilinę programą mažiems ir dideliems.

Šeštadienį, balandžio 6 d.,

12 valandą dviračių sezono pradžią skelbs masiškos riedynės, tad griebkite dviračius arba riedlentes ir prisistatykite į Nemuno salą.

Ikonomis tapę „Lego“ personažai jau pakeliui į prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ – balandžio 6-28 d. visi kviečiami apsilankyti tarptautiniame „Lego“ festivalyje. Organizatoriai žada ne tik gerą nuotaiką ir emocijas, bet ir įdomią veiklą mažiems, ir dideliems.

Šeimoms veiklos tikrai netrūks – Miesto festivalis šeimai „Family Fest“ paruošė programą, praturtintą virtualia tikrove, šokiais, tapyba ant drabužių bei veido bei dar daugiau veiklų, skirtų visai šeimai.

Vaikai taip pat laukiami spektaklyje „Žiogas Zigmas Žalgirio mūšyje“, kuris vyks Kauno valstybiniame lėlių teatre, 12 valandą.

LIetuviškos muzikos fanai laukiami grupės „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“ koncerte, kuris prasidės 19 valandą. Kultiniu tapusio muzikinio kolektyvo kocertą ”Tvanas Balaganas” išgirsti galėsite „Renginių Oazėje”, o kitokio muzikos skonio savininkai 19 valandą laukiami akustiniame vakare su Gabriele Navikauskaite ir Ramūnu Čepauskiu.

Sekmadienį, balandžio 7 d.,

Mažieji vis dar galės apsilankyti „Lego“ festivalyje arba 12 valandą užsukti į pabėgimo kambarį „Mumija“ – edukacinę ir atradimų kupiną galvosūkių erdvę. Čia siūloma išskirtinė ir įdomi pramoga mažiesiems tyrinėtojams.

Meno mėgėjai laukiami nemokamoje tapytojos Jasinskaitės-Bobinos personalinė tapybos darbų paroda „Švelnumas“ ir Valentino Jankauskio parodoje „Fotografijos paveikslai“ . Apsilankykite nemokamai!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA