Sužalotą motociklininką paliko gulėti šalikelėje: padėkite surasti tą išgamą | Kas vyksta Kaune

Sužalotą motociklininką paliko gulėti šalikelėje: padėkite surasti tą išgamą

M. Rimonio „Facebook“ paskyros nuotr.

Ketvirtadienį „Facebook“ tyruose pasklido į nelaimę patekusio motociklininko pagalbos šauksmas. Vakar netoli Kauno kelią jam „užkišęs“ automobilio vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos sužeistą vyrą tiesiog palikęs gulėti.

Kaip socialiniame tinkle pasakoja Mindaugas Ramonis, trečiadienį, apie 10.45 val., motociklu važiuodamas nuo Kauno link Vilkijos jis papuolė į eismo įvykį.

„Priešais važiuojantis automobilis sukdamas į kairę nepraleido manęs, važiuojančio tiesiai. Liudininkų teigimu, mašina buvo „Renault Megane“, lyg ir sidabrinės spalvas, ne lietuviškos registracijos numeriais, greičiausiai – olandiškais“, – dėsto nukentėjusysis.

Anot jo, mašina suko link Žvirgždės g. Transporto priemonė po smūgio buvo apgadinta, jai turėtų trūkti priekinio buferio ar bent dalies jo. „Prašau pasidalinkit šiuo postu, kad padėtų surasti tą išgamą, palikusį mane gulėti sulūžusį šaligatvyje“, – skelbia M. Ramonis.

Prieš kelias valandas paskelbtas jo įrašas feisbuke sukėlė nemenką audrą – jis sulaukė virš tūkstančio reakcijų ir komentarų, žinute pasidalijo daugiau nei 8 tūkst. socialinio tinklo naudotojų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad balandžio 3 d., apie 10.45 val., Vilkijos seniūnijoje esančiame Jaučakių kaime registruota tokia avarija.

Jurbarko plento ir Žvirgždės gatvės sankirtoje susidūrė nenustatytas automobilis ir motociklas „Suzuki 1500“, vairuotas 1990 m. gimusio vyro. Lengvojo automobilio vairuotojas pasišalino iš avarijos vietos, o motociklininkas dėl sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai dėl įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą. Ką nors žinančius apie nelaimę, ją mačiusius ar vaizdo registratoriais užfiksavusius asmenis prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (837) 303450 arba el. paštu info@kaunas.policija.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA