Fiksuoja skaitytojai: į Kauną sugrįžo pirmieji „gandrai“ | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: į Kauną sugrįžo pirmieji „gandrai“

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos nuotr.

Trečiadienio vakarą viena kaunietė pamatė, kaip ji pati sako, sugrįžusį pirmąjį gandrą. Tiesa, šio medyje įsikūrusio paukščio fizionomija itin žmogiška, tik laikysena kiek pavojinga.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ besikreipusi skaitytoja užfiksavo ne itin dažnai matomą vaizdą – gerokai į viršų pakėlusi akis moteris išvydo medyje stovintį žmogų.

Vyras atrodo kiek pavojingai – ekstremalas ne tik įsiropštė į ketvirtą daugiabučio aukštą siekiančią medžio vietą, bet ir apsaugos priemonėmis nepasirūpino.

Pavojingas šakos pjovimas Riešutų gatvėje/ Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos nuotr.

Visgi, kaunietis ne šiaip sumąstė išbandyti pusiausvyros galimybes, bet ir gamta ar net Riešutų gatvės kaimynais pasirūpinti – apgenėti medžio šakas. Tiesa, tokiam veiksmui rankos itin reikalingos, tad likęs balansuoti tokiam aukštyje tik su kojomis, atremtomis į liaunas medžio šakas, vyras atrodė itin pavojingai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA