Aplink VI fortą pasipylė avarijos – eismą reguliuoja troleibuso vairuotojas | Kas vyksta Kaune

Aplink VI fortą pasipylė avarijos – eismą reguliuoja troleibuso vairuotojas

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Trečiadienio pavakarę aplink VI forto žiedą stojo eismas – skaitytojai teigia, kad transporto priemonių srautą reguliuoja troleibuso vairuotojas, o įvairios eismo programėlės pažymi net keturis eismo įvykius.

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytojas, užfiksavęs spūstis ties VI forto žiedu. „VI forto žiedas praktiškai nepravažiuojamas. Eismą reguliuoja troleibuso vairuotojas“, – situaciją nupasakojo kaunietis.

Pasitelkus į pagalbą išmaniąsias technologijas, paaiškėjo, kad aplink žiedą įvykę keturi susidūrimai, nors policijai pranešta tik apie vieną.

Eismo įvykiai aplink VI forto žiedą / „Google“ žemėlapio inf.

Susisiekus su Kauno apskr. VPK, paaiškėjo, kad pranešimas 17:26 val. gautas apie įvykį pačiame VI forto žiede. „Audi“ ir „Daf“ transporto priemonės susidūrė važiuodamos link K. Baršausko g. Tiesa, nukentėjusių nėra, tiesiog vairuotojai nesutaria dėl kaltės.

Visgi, situacija vairuotojams, važiuojantiems pro šią vietą, nepavydėtina. Pasak skaitytojo, „pravažiuoti įmanoma tik viena juosta nuo „Girstučio“ ir tik viena juosta nuo Pramonės pr. ir Petrašiūnų“.

Dėl šių eismo įvykių užsikišę Kovo 11-osios g. ir Pramonės pr. iki pat susikirtimo su Taikos pr. Tiesa, eismo pralaidumas pablogėjęs ir Taikos pr. – nuo Birželio 23-osios iki Kovo 11-osios g. atkarpoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA