Kauniečiai „Flying Saucer Gang“ pristatė brangiausią vaizdo klipą su K. Meschino | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai „Flying Saucer Gang“ pristatė brangiausią vaizdo klipą su K. Meschino

delfi.lt 2019/04/01 13:31
A. Kirsnytės nuotr.

Skandalingieji Kauno reperiai „Flying Saucer Gang“ džiugina savo gerbėjus ilgai laukta nauja daina ir jos muzikiniu klipu „Lie To Me“. Tai pirmas grupės kūrinys, kuris atviriau kalba apie jausmus ir meilę. Negana to, vaikinai DELFI pripažino, kad tai kol kas yra didžiausio biudžeto jų sukurtas vaizdo klipas.

„Šis klipas kainavo lygiai 10 kartų daugiau, nei praėjusiais metais filmuotas „Hum Dose“, – atvirauja grupės nariai. Dainos „Lie To Me“ garso takelį suvedinėjo Willas Reevesas, kuris yra dirbęs su will.i.am, Tekashi 6ix9ine, A Boogie wit da Hoodie ir kitais. Nors grupė dirbo su muzikos verslo profesionalais, kūrybiniame procese jie susidūrė su sunkumais, dėl kurių gerbėjams šios dainos klipo teko palaukti ilgiau, nei tikėtasi.

„Procesas užtruko ilgai, turėjome ir nesklandumų, šiokių tokių kūrybinių nesutarimų, bet intensyviai juos sprendėme ir užtikrintai ėjome link finalinio rezultato. Klipą pabaigti užtruko ilgiau, nei tikėjomės, bet išleidimo datos tai nebūtų pakeitę – mes ne šiaip sau „Lie To Me“ išleidžiame balandžio 1-ąją, Melagių dieną. O pačią dainą įrašėme dar liepos mėnesį ir nuo pat to laiko ją atliekame kiekviename koncerte, tai patiems ištikimiausiems tikrai teko nemažai palaukti“, – DELFI prisipažįsta reperiai.

„Tiesa sakant, labai daug kas vyko ne pagal planą. Turėjome scenarijų, kurio beveik nesilaikėme, todėl klipas iš suplanuoto tapo beveik visiškai improvizuotu“, – priduria grupės nariai. Pasiteiravus, kokia šio naujausio kūrinio žinutė, „Flying Saucer Gang“ sako, kad visas interpretacijas jie palieka savo gerbėjams.

„Kiekvienas kūrinys gimsta du kartus – pirmą kartą, kai yra sukuriamas, o antrą, kai yra pamatomas, išgirstamas ar pajuntamas, todėl jį interpretuoti galima labai įvairiai. Manome, kad kiekvienas žiūrovas ir klausytojas gali suprasti klipo idėją individualiai, – atvirauja bičiuliai.

– Mes šia daina tiesiog nuoširdžiai perteikėme savo jausmus, parodėme kiek kitokią savo pusę, nei visi yra pratę matyti. Tiesa, pagrindinė mintis yra ta, kad nereikia bijoti būti kitokiu ar net keistis pagal jausmus, nes reikia klausytis savo širdies. Norėtume, kad žmonės žiūrėdami pamatytų ir pajustų meilę, nes galų gale tai ir yra svarbiausia.“

„Kaip ir kiekvienos kitos mūsų dainos, žodžius rašėme patys. Kiekvienas grupės narys pasirašė savo atliekamą dainos dalį, todėl žodžiai yra visiškai autentiški ir parašyti pagal nuosavus išgyvenimus“, – priduria jie.

Ilgai lauktas klipas filmuotas Vilniuje ir Kaune. Grupės narius galima išvysti krepšinio aikštelėje ant pastato stogo, fotostudijoje, miške, privačiame name ar nuosavoje įrašų studijoje.

Klipe taip pat galima pamatyti atlikėjų merginas, tarp jų ir Remigijaus Daškevičiaus „Retro“ mylimąją, socialinių tinklų žvaigždę Karoliną Meschino. Viename koncerte Remis užsiminė, kad daina „Lie To Me“ yra skirta būtent jo širdies draugei.

„Šio klipo be Karolinos visiškai neįsivaizduoju. Pati pirma klipo vizija mano galvoje gimė būtent galvojant apie ją. O filmuotis Karolinai sekėsi puikiai, man labai patinka matyti, kaip ji stengiasi, kaip elgiasi ir atrodo prieš kamerą. Nors man tai keista, turint omenyje, kad su filmavimais ji turi nemažai patirties, bet ji kartais drovisi ir prašo, kad nežiūrėčiau jai filmuojantis“, – atviravo R. Daškevičius.

DELFI primena, kad grupė susikūrė vos daugiau nei prieš metus, jau turėjo virš 40 koncertų, muša surenkamų klausytojų ir dainų perklausų internetinėje erdvėje rekordus.

Į „Flying Saucer Gang“ pasirodymus rikiuojasi tūkstantinės gerbėjų minios, vaikinai ne kartą koncertavę „Žalgirio“ arenoje. Šiemet jie buvo nominuoti dviem M.A.M.A apdovanojimams, laimėjo publikos simpatijų prizą ir baigia užkariauti Lietuvos jaunimo širdis. Netolimoje ateityje kauniečiai planuoja išleisti pirmą bendrą dainą su žaibiškai populiarėjančiu JAV atlikėju Nessly.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA