Vakarinį aplinkkelį kaustė spūstis: rytoj strigti gali tekti kitoje pusėje | Kas vyksta Kaune

Vakarinį aplinkkelį kaustė spūstis: rytoj strigti gali tekti kitoje pusėje

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Prasidedant darbo savaitei ne vienam vairuotojui teko kurį laiką prakiurksoti Vakariniame aplinkkelyje nutįsusioje spūstyje. Ant Česlovo Radzinausko tilto gerą pusiaudienį zujo darbininkai – rytoj jie kelsis į kitą tilto pusę.

[galerija kiek=”4″]

Maždaug nuo 10 val. pirmadienį kauniečiai socialiniuose tinkluose dalijosi Vakariniame aplinkkelyje besirikiuojančių automobilių nuotraukomis. Didelė spūstis driekėsi A5 kelio atkarpoje tarp „Megos“ ir Č. Radzinausko tilto, važiuojant Akademijos kryptimi.

Vairuotojai pastebėjo, kad čia atliekami kažkokie kelio darbai. „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Lietuvos automobilių kelių direkcijos Tarptautinių ryšių ir komunikacijos skyriaus patarėju Sauliumi Jansonu, šis nurodė, kad darbus ant tilto šiandien vykdo bendrovė „Kelių priežiūra“.

Valstybinės reikšmės kelius prižiūrinčios įmonės Kauno kelių tarnybos vadovas Darius Šliumeras portalo žurnalistams tikslino, kad pirmadienį atliekamas pavasarinis tilto valymas po žiemos sezono.

Dėl to darbininkai buvo uždarę vieną eismo juostą, o sumažėjus transporto pralaidumui link „Megos“ susiformavo kamštis. D. Šliumeras apie 15 val. informavo, kad šiandien darbai jau baigti, tačiau rytoj bus imtasi kitos tilto pusės.

Tiesa, pridūrė „Kelių priežiūros“ atstovas, čia darbininkai mėgins išsitekti neuždarę eismo juostos. Visgi nuo Akademijos link Klaipėdos ir Vilniaus antradienį judantys vairuotojai turėtų būti atidūs bei, pastebėję čia besiformuojant grūstį, apsvarstyti alternatyvius maršrutus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA