Kauno „Akropolyje“ šurmuliuoja mada: kokios aprangos detalės dominuos pavasarį? | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje“ šurmuliuoja mada: kokios aprangos detalės dominuos pavasarį?

G. Jauniškio nuotr.

Šį šeštadienį ir sekmadienį Kauno „Akropolyje“ šurmuliuojantis mados kūrėjų POP-UP „Designer Space“ kviečia kauniečius atrasti aktualiausias Lietuvos dizainerių sezono naujienas, skatina kurti savo individualumą ir išlaikyti mados kultūrą.

Antrą kartą vykstantis „Designer Space“ renginys Kaune suburia gerai žinomus mados kūrėjus ir Kauno mados gerbėjus dviejų dienų mados įvykiui, kuris šįkart ne tik pristatė naujausius dizainerių darbus, bet ir pakvietė į mados tendencijų prognozuotojos Marijos Palaikytės paskaitą bei DJ Tomas Boo muzikinę programą.

Vakar prasidėjęs renginys ir šiandien kviečia kauniečius  atrasti pavasario kolekcijas ir sutikti tokius dizainerius kaip Liliją Larionovą, Serge Gandzumian, Laurą Dailidėnienę, Sonatą Bylaitę, Kristiną Kruopienytę, Adelę Dagytę, Godą Pele, prekės ženklų „RUDNĖ“, „Ketri“ ir „Indigo Bags“ kūrėjus.

Gerai žinoma mados tendencijų prognozuotoja-analitikė, „Vyrų Mados Savaitės“ organizatorė Marija Palaikytė atkreipė dėmesį į šį sezoną triumfuojančią baltą spalvą ir raukinius, neonines detales, auksinės spalvos sprendimus, roplių odos raštus ir šių metų koralo spalvą, kuri, mados ekspertės nuomone, atliepia poreikį daugiau dėmesio skirti aplinkos tausojimui.

Paklausta apie tai, kaip skiriasi mada ir stilius, M. Palaikytė akcentavo, jos mada atneša naujienas, o stilius yra tai, ką sukuria sau kiekvienas žmogus. „Svarbiausia, kad tai, kaip rengiasi žmogus, atitiktų jo vidų.“ – akcentavo ji. – „Dažnai mes labai daug dėmesio skiriame vidiniam savęs vystymui ir pamirštame apie išorę, o, iš tikrųjų, žmogui yra svarbi vidaus ir išorės harmonija.“

„Designer Space“ POP-UP tęsis šiandien, kovo 31 d., Kaune.  Vyks 11-19 val. „Akropolyje“, 2 aukšte, prie „Sugamour“, įėjimas atviras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA