Kauno „Žalgirio“ sirgaliai kviečiami stebėti neįprastas lenktynes | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai kviečiami stebėti neįprastas lenktynes

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Po pergalės Eurolygos išvykos rungtynėse Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sugrįžta namo ir sekmadienio vakarą 17:00 val. „Žalgirio“ arenoje priims Panevėžio „Lietkabelio“ mestą pirštinę, rašoma svetainėje žalgiris.lt.

Į šias „Betsafe–LKL“ rungtynes susirinkusių žiūrovų laukia pramogų gausa pirmajame arenos aukšte , o didžiosios pertraukos metu pirmą kartą bus surengtos kūdikių lenktynės.

Kvietimą sudalyvauti kūdikių lenktynėse paskelbęs „Žalgiris“ sulaukė daugybes susidomėjusių. Išbandyti savo greitį ir vikrumą lenktynėse galės dar nemokantys vaikščioti, tačiau nepriekaištingai ropojantys, mažyliai. Mažiesiems lenktynininkams reikės pasiekti finišo liniją per kuo trumpesnį laiką, norint patekti į finalą. Tokios lenktynės organizuojamos pirmą kartą Lietuvoje.

Didžiosios pertraukos metu taip pat bus pagerbti 75-metį švenčiantys legendiniai „Žalgirio“ krepšininkai Algimantas Žukauskas, Gediminas Budnikas ir Anatolijus Čupkovas.

Prieš rungtynes, kaip jau tapo įprasta, žiūrovai sutelks dėmesį į video kubą, kuriame bus žaidžiamas interaktyvus nuotaikingas žaidimas „Bongo Cam“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA