Fiksuoja kauniečiai: apsaugine juosta aptverta „Megos“ automobilių aikštelės dalis (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: apsaugine juosta aptverta „Megos“ automobilių aikštelės dalis (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Šeštadienio vakarą portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai fiksuoja, kaip patys spėja, nelaimingą nutikimą prekybos ir pramogų centro „Mega“ automobilių stovėjimo aikštelėje. „Stop“ juosta aptverta jos dalis.

Kaip pasakoja su redakcija susisiekę kauniečiai, tikėtina, jog kažkas nešėsi nusipirkęs baltus spalvos dažus, o šie dėl tam tikrų aplinkybių iškrito iš rankų ir išsiliejo ant asfalto.

Išsilieję balti dažai „Megos“ automobilių stovėjimo aikštelėje / Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

„Netoli nuo aptvertos vietos matomi balti žmogaus batų įspaudai ant žolės, vedantys atgal į „Senukus“. Veikiausiai ten asmuo mėgino nusivalyti nuo dažų baltai išsitepusią avalynę“, – galimas įvykio versijos detales bando nuspėti „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Pasak jų, greta aptvertos teritorijos stovi du darbuotojai, tikėtina, prižiūrintys, kad niekas neitų ir nevažiuotų pro minėtą dalį stovėjimo aikštelėje. Nelaimingo nutikimo vietoje sužymėtos neįgaliųjų automobiliams skirtos vietos.

Papildyta kovo 30 d., 21:28 val.: Pasak „Megos“ atstovų, pirkėjas netyčia išpylė dažus. Vieta yra aptverta, kad kas nors neįliptų bei neišvažinėtų automobiliai. Kai automobilių stovėjimo aikštelės dalis bus sutvarkyta, juostą nuimsime, sakė jie.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA