Konkursas gabiems aštuntokams: kviečia laimėti ketverių metų stipendiją Erudito licėjuje | Kas vyksta Kaune

Konkursas gabiems aštuntokams: kviečia laimėti ketverių metų stipendiją Erudito licėjuje

Organizatorių nuotr.

Ar norėtumėte, kad jūsų vaikas mokytųsi skandinaviškais mokymo principais grįstoje, prigimtinį vaikų smalsumą ir originalumą puoselėjančioje, moderniose erdvėse veikiančioje tarptautinėje mokykloje? Būtent tokią galimybę gabiausiems ir smalsiausiems būsimiems devintokams siūlo Kauno centre veikianti akredituota tarptautinė Kembridžo mokykla Erudito licėjus, kviečianti visus aštuntokus dalyvauti Erudito programos esė konkurse ir laimėti stipendiją mokslams.

„Mokykla, kurioje įdomu mokytis – taip Erudito licėjų pristato čia besimokantys vaikai ir dirbantys mokytojai. Šiemet licėjuje pradedame unikalią Eruditų programą, kurios metu suteiksime galimybę kūrybiškiausiems vaikams prisijungti prie mūsų vis augančios Erudito licėjaus šeimos. Kviečiame aštuntokus siųsti savo sukurtas esė apie įsivaizduojamą ateities mokyklą – ir laimėti šansą mokytis tokioje ateities mokykloje jau šiandien,“ – pristatydamas projektą sako licėjaus vadovas dr. Nerijus Pačėsa.

Erudito licėjus / Organizatorių nuotr.

Privačioje tarptautinėje mokykloje nėra vietos šabloniškoms pamokoms ir siauram dalykiniam požiūriui – mokslas čia paremtas šiuolaikišku, integruotu ugdymu, o mokomieji dalykai persipynę tarpusavyje ir glaudžiai susieti su realiu gyvenimu. Plačias galimybes studijoms geriausiuose pasaulio universitetuose Erudito licėjaus abiturientams atvers vyresnėse klasėse taikoma tarptautinio bakalaureato (IB) programa.

Balandžio 30 d. startuojanti, pirmą kartą organizuojama Eruditų programa skirta 8-ų klasių 15-16 metų moksleiviams. Programos dalyviai konkurso metu turės parašyti ne mažiau kaip 1 500 žodžių esė „Ateities mokykla“, papildytą vizualizacijomis, kurios gali būti pateikiamos piešiniais, erdviniais maketais arba skaitmeniniais failais – 2D, 3D ar video medžiaga. Kūrinius vertins komisija, kurią sudaro Erudito licėjaus vadovai, mokytojai ir kviestiniai komisijos nariai.

Erudito licėjus / Organizatorių nuotr.

Penkiems konkurso nugalėtojams bus suteikta galimybė mokytis Erudito licėjuje, skiriant ketverių metų stipendiją mokslams. Pirmą ir antrą vietas laimėję dalyviai gaus stipendiją, kuria galės padengti 70 proc. mokesčio už mokslą. Trečią, ketvirtą ir penktą vietas laimėję dalyviai gaus stipendiją, kuria padengs 50 proc. mokesčio už mokslą Erudito licėjuje.

Esė „Ateities mokykla“ ir vizualizacijas galima pateikti iki 2019 m. gegužės 24 d. 12 val., rezultatai bus skelbiami 2019 m. gegužės 31 d.

Daugiau apie konkursą skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA