Paskutinis kovo savaitgalis įsimins ilgam: nuo geriausių filmų iki grįžimo į 2000-uosius (renginių apžvalga) | Kas vyksta Kaune

Paskutinis kovo savaitgalis įsimins ilgam: nuo geriausių filmų iki grįžimo į 2000-uosius (renginių apžvalga)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmasis pavasario mėnuo – kovas artėja link pabaigos. Tokio įvykio šiukštu negalima praleisti nuobodžiai. Tad ką nuveikti ir kur nueiti, kad nuotaika pasitinkant balandžio mėnesį, ir, tikėtina, vis šiltesnius orus, būtų gera? Keletas pasiūlymų kauniečiams ir miesto svečiams, kaip praleisti savaitgalį, kuris įsimintų.

Nuo kovo 21 iki balandžio 4 dienos Kaune karaliaujantis didžiausias Lietuvos festivalis „Kino pavasaris“ savaitgalį taip pat paruošęs puikių filmų repertuarą. Kauno „Akropolio“ „Forum Cinemas“ penktadienį rodys: „Angelas“, „Iki dugno“„Degantis“, „Širdžių dama“, „Vasara“, „Laukinė kriaušė“, „Didžioji tamsa“. „Romuvos“ repertuare galima rasti festivalio filmus: „Penktadienio vakaras“ bei „Matangi/ Maya“. Šeštadienį ir sekmadienį taip pat apstu skirtingo pobūdžio filmų variantų. Tad išsirinkti tikrai yra iš ko.

Kovo 29-30 dienomis Lietuvos zoologijos sode vyks Europos zoologijos sodų ir akvariumų asociacijos (EAZA) 2017 – 2019 metais vykdoma kampanija, „Tylus miškas“. Ja siekiama atkreipti dėmesį į nykstančius pietryčių Azijos paukščius čiulbuonėlius. Kauniečiai ir svečiai kviečiami į svečius ne tik išgirsti, bet ir pamatyti.

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks didžiausias nemokamas mados ir grožio renginys „Design for life“. Pavasario mugėje Kaune susiburs virš 100 unikalių kūrėjų, stiliaus žinovų ir grožio prekių atstovų.

Kovo 30 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje laukia dar vienas grandiozinis įvykis – „Millennium 2000 fest“. Koncertas ir vienos nakties muzikos ir šviesų festivalis sprogdins Kauną, kai su trenksmu vienai nakčiai laikinosios sostinės gyventojai ir svečiai turės galimybę grįžto į 2000 metus drauge su vienu geriausių visų laikų didžėjų – „ATB“.

Sekmadienio pavakarį didžiausioje šalies arenoje taip pat vyks LKL kova krepšinio aikštelėje tarp Kauno „Žalgirio“ ir Panevėžio „Liekabelio“. Rungtynių pradžia numatoma 17 val. Kaip seksis kauniečiams ir kokį rezultatą jie pelnys, paaiškės po 2 valandų trukmės varžytuvių.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad kiekvieną paskutinį mėnesio sekmadienį muziejų lankymas nemokamas. Nepraleiskite progos pasižvalgyti. Daugiau informacijos apie Kaune šį savaitgalį ir kitomis dienomis vykstančius renginius rasite apsilankę renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA