Leidžiantis nuo Aleksoto „Toyota“ ekipažui smarkiai nepasisekė | Kas vyksta Kaune

Leidžiantis nuo Aleksoto „Toyota“ ekipažui smarkiai nepasisekė

Skaitytojos nuotr.

Penktadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė žinia apie neįprastą eismo įvykį Aleksote. Leidžiantis nuo kalno, „Toyota“ pataikė į šulinį – automobilis buvo stipriai apgadintas.

[galerija kiek=”4″]

Kaip nurodė portalo skaitytoja, incidentas po 21 val. nutiko Veiverių gatve leidžiantis iš Aleksoto link Kauno centro. Įvykio vietoje matyti ne juokais apgadintas automobilis – panašu, kad lūžęs priekinis ratas, sudaužytas buferis ir vienas žibintas. Šalia – „išmestas“ šulinio dangtis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad pranešimas apie šį įvykį gautas 21.15 val. Policijos duomenimis, netoli Aleksoto kalno viršūnės apgadinta „Toyota“ transporto priemonė.

Nelaimės metu žmonės nenukentėjo, avarija techninė – pareigūnai vietoje formina eismo įvykį. Pirminiais duomenimis, vairuotojas blaivus. Budėtojas kol kas negalėjo nurodyti, ar nukentėję žmonės kreipsis į kelią prižiūrinčias institucijas dėl žalos atlyginimo.

„Kauno vandenų“ avarinės tarnybos dispečeris prieš 22 val. „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad į nurodytą vietą siunčiami avarinės tarnybos darbuotojai. Šulinys bus nedelsiant tvarkomas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA