Kriminalas Kaune: vagyste ir smurtu kaltinami vyrai rasti uostamiestyje | Kas vyksta Kaune

Kriminalas Kaune: vagyste ir smurtu kaltinami vyrai rasti uostamiestyje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Klaipėdoje sulaikyti du įtariamieji, kurie Kaune sumušė ir apvogę senolę. Kratos metu rasti daiktai meta įtarimo šešėlį ir kitose veiklose.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas, dėl įvykio, kuomet vasario 25 d. apie 15.30 val. Kauno rajone, Rokų sen., Raželių k., buvo įsibrauta į gyvenamąjį namą.

Namo savininkę (gimusią 1938 m.) įsibrovėliai sumušė bei pavogė jai priklausantį turtą: auksinius papuošalus ir grynuosius pinigus. Asmenys padarė ne tik 390 eurų žalą, bet ir sužalojo senyvo amžiaus moterį.

Nedelsiant į šį įvykį sureagavę Kauno apskrities policijos pareigūnai, pradėjo intensyvias įtariamųjų paieškas, rašoma pranešime spaudai.

Atlikus eilę ikiteisminio tyrimo veiksmų, policijos pareigūnų darbo dėka, penktadienį, kovo 29 d., surasti ir sulaikyti du vyrai, gimę, 1987 m. ir 1984 m. Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai kartu su Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnais, padedami kolegų iš Klaipėdos apskrities policijos, uostamiestyje sulaikė du romų tautybės vyrus, įtariamus apiplėšusius senolę. Įtariamųjų gyvenamosiose vietose atliktos kratos, kurių metu rasta tyrimui reikšmingų daiktų ir paketai su galimai narkotine medžiaga.

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 2 d. Už tai baudžiama laisvės atėmimu iki septynerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA