Gydytoja Kaune pristatė naują natūralios kosmetikos erdvę „MANILLA“ | Kas vyksta Kaune

Gydytoja Kaune pristatė naują natūralios kosmetikos erdvę „MANILLA“

Organizatorių nuotr.

Gydytoja ir natūralios kosmetikos kūrėja Rūta Merkytė Kauno senamiestyje moterims pravedė paskaitą apie taisyklingos odos priežiūros 5 žingsnius ir tokiu būdu paminėjo naujos MANILLA natūralios kosmetikos parduotuvės atidarymą I. Kanto g. 22.

[galerija kiek=”8″]

Kosmetikos ateitis – individualizuoti produktai

„Nors yra bendros, pagrindinės odos priežiūros taisyklės, visgi labai svarbu ir kokias priemones naudosime – jas privalu atsirinkti ne tik pagal odos tipą, bet ir konsultuojantis su profesionalais, atliepiant kiekvieną individualų odos poreikį.

Kiekvienam žmogui būtinas individualizuotas kosmetikos krepšelis, nes visų oda skirtinga ir susiduria su specifiniais poreikiais. Visa kosmetikos industrija pamažu juda link gaminių individualizavimo, todėl ir mes suskirstėme visas savo linijas pagal odos tipus, darbui parduotuvėje radome ypač profesionalias konsultantes – turinčias medicininį, kosmetologinį išsilavinimą arba daug darbo patirties su kosmetikos gaminiais.

Taip pat vis dažniau vedame šviečiamąsias paskaitas apie kosmetikos gaminius ir kviečiame į kosmetikos gamybos dirbtuves. Pavyzdžiui, šiuo metu – visą atidarymo savaitę mūsų klientams vyksta nemokamos kosmetikos dirbtuvės, kur kiekvienas pats gali pasigaminti vonios druską ir veido dulksną bei sužinoti plačiau kaip gaminama kosmetika, kokių ingredientų reiktų ieškoti ir vengti kosmetikos gaminiuose,“ – teigė MANILLA kosmetikos įkūrėja.

Gydytoja skatino atkreipti dėmesį į odos sveikatą

Į pirmosios MANILLA natūralios kosmetikos erdvės atidarymą Kaune susirinko žinomos vizažistės, grožio pasaulio atstovės ir visi norintys daugiau sužinoti apie odos priežiūrą. Renginio metu gydytoja atkreipė dėmesį į dabar taip dažnai pasitaikančias nemalonias odos reakcijas:

„Skaičiai rodo, kad net 20 proc. moterų periodiškai kenčia nuo įvairių kosmetikos sukeltų reakcijų. Kiekvienas mūsų kasdien naudojame 5-20 skirtingų kosmetikos gaminių (į juos įeina ir dantų pasta, šampūnai ir kt.). Dažniausiai odos reakcijas sukelia būtent kosmetikoje esantys agresyvūs konservantai, kvapikliai, dažikliai. Šie komponentai, skirti pagražinti patį gaminį, tačiau nenešantys naudos žmogui.

Įsitikinusi iš savo patirties ir pastebėjusi aplinkinius, supratau, kiek daug diskomforto gali sukelti nepageidaujamos odos reakcijos. Pastebėjusi, kad rinkoje turtingų sudėčių ir kainomis prieinamų gaminių praktiškai nėra – nusprendžiau pati sukurti veiksmingą ir odos problemas namuose padedančią išspręsti kosmetiką.

Mano tikslas – padėti kiekvienam, kuris nepatenkintas dėl savo odos ir dėl jos patiria diskomfortą. Būtent todėl, ne tik gaminame kosmetiką, bet vis dažniau organizuojame šviečiamuosius renginius, kad odos reakcijas ne tik pavyktų išspręsti, bet ir iš anksto išvengti jų atsiradimo,“ – savo patirtimi dalinasi MANILLA kosmetikos įkūrėja, gydytoja Rūta Merkytė.

Artimiausi renginiai

Šio renginio metu gydytoja pristatė 5 svarbiausius odos priežiūros žingsnius – valymą, tonizavimą, odos drėkinimą bei maitinimą, apsaugą nuo žalingų aplinkos veiksnių bei papildomas procedūras – odos šveitimą bei remineralizavimą su veido kaukėmis. Toks renginys tik pradžia, nes jau greitai čia vyks praktinės, daug žinių apie odos priežiūrą ir kosmetikos gamybą suteikiančios dirbtuvės:

Jau kovo 29 d. – 17:30 vyks antrasis renginys – nemokamos veido masažo dirbtuvės, kurių metu bus realiai mokoma veido masažo technikos. Šio seminaro metu bus pristatoma ir dar visiška naujiena Lietuvoje – serumavimo (serumų sluoksniavimo procedūra). Kiekviena dalyvė veido masažą mokysis atlikti pati, būtent su serumavimo rinkiniais parinktais pagal individualų odos tipą. Norint užsirašyti į tokias dirbtuves siųskite el. laišką aiste@manilla.lt

MANILLA jau įvertinta kokybės ir efektyvumo ženklu

Gyd. Rūtos Merkytės kuriama ir gaminama kosmetika MANILLA jau skaičiuoja 3 veiklos metus ir per šį trumpą laiką sugebėjo Lietuvoje laimėti net 3 aukso medalius parodoje “Rinkis prekę lietuvišką”. 2017 m. aukso medaliu įvertintas hialurono rūgšties serumas, kuris tinka visiems odos tipams ir ypač aktyviai drėkina odą, užkerta kelią odos dehidratacijai, naujų raukšlelių atsiradimui. 2018 m. tos pačios parodos aukso medalių laureatais tapo normalių plaukų šampūnas ir veido serumas skirtas brandžiai odai bei atstatntis NDF (natūralų odos drėgmės faktorių).

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA