Pirmą kartą „Žalgirio“ rungtynes stebėjęs N. Bierancas: mano gyvenimas pasikeitė | Kas vyksta Kaune

Pirmą kartą „Žalgirio“ rungtynes stebėjęs N. Bierancas: mano gyvenimas pasikeitė

Video stop kadras

Vienose paskutinių Kauno „Žalgirio“ Eurolygos namų rungtynių svečiavosi puikiai pažįstamas veidas, socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas, interneto platybėse geriau žinomas Naglimanto vardu.

Pirmą kartą žalgiriečių rungtynes iš arti stebėjęs Naglimantas apsilankė „Žalgiris TV“ studijoje ir rubrikoje #ŽaliaBalta pasidalino savo emocijomis.

„Man tai yra pirmas kartas krepšinio rungtynėse, todėl jaučiu tikrai keistą jaudulį. Esu šokėjas, eidamas į sceną jaučiu panašų jaudulį ir nežinau kodėl. Jau daugybę metų gyvenu be televizijos, tad netenka sekti rungtynių, bet visada pastebiu, ką rašo spauda, ką kalba draugai apie krepšinį“, – prieš pirmąjį savo kartą „Žalgirio“ arenoje kalbėjo socialinių tinklų įžymybė.

Staigiai užklupusiu dėmesiu besimėgaujantis N.Bierancas teigia, kad buvimas socialinių tinklu žvaigžde turi daug privalumų.

„Mano gyvenimas tikrai pasikeitė. Anksčiau daugiausiai pajamų gaudavau iš fotografijos, o dabar darbas socialiniuose tinkluose tai persvėrė. Smagu gauti įvairių nuolaidų, pakvietimų, dėmesio iš spaudos ar aplinkinių. Dėmesys dar kol kas nespėjo atsibosti“, – tikino Naglimantas.

#ŽaliaBalta pašnekovas taip pat sulygino šokėjo darbą su krepšininkų, kalbėjo apie traumas ir pasidalino nuojauta prieš pirmąsias savo krepšinio rungtynes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA