Šeštadienį į ,,Žalgirio’’ areną sukvies beveik 200 mados ir grožio prekės ženklų | Kas vyksta Kaune

Šeštadienį į ,,Žalgirio’’ areną sukvies beveik 200 mados ir grožio prekės ženklų

Organizatorių nuotr.

Paskutinis mėnesio šeštadienis, tai pats metas ruoštis šiltiesiems sezonams nuo kojų iki galvos, nes į ,,Žalgirio’’ areną suplūs beveik 200 prekės ženklų iš įvairiausių Lietuvos kampelių. Čia nuo 10 iki 15 valandos vyks didžiausia mados ir grožio mugė ,,Design for life’’. Naujos drabužių kolekcijos, grožio prekių pasiūla, atradimai namų interjerui ir dar daugiau. Beveik 200 prekės ženklų po vienu stogu, gausa pasirinkimo ir nemokamas įėjimas – taip įkvėpti pavasario kvies išskirtinė mugė.

Beveik 200 prekės ženklų po vienu stogu

Šeštadienį nuo 10 iki 15 valandos po ,,Žalgirio’’ arenos stogu bus galima rasti įspūdingą skaičių prekės ženklų. Mados ir grožio mugė ,,Design for life’’ apims du aukštus, kuriuose savo gaminius ir prekes siūlys per 180 gamintojų, pasiruošę atradimų pateikti ne tik moterims, bet ir vyrams bei vaikams. Negana to, pasiūla apims ir namų interjerą.

„Design for life“ / Organizatorių nuotr.

Nuo žaismingų lietpalčių iki blakstienų serumo

Ko galima tikėtis atrasti tarp keletos šimtų gamintojų? Dizaineriai pateiks pavasario/vasaros tendencijas, kurios svyruos nuo iki klasikinio modelio suknelių iki žaismingų lietpalčių. Aksesuarų gamintojai vilios nuo minimalistinio iki nekasdieniško papuošalų pasirinkimo, kuriais tapti gali net atšvaitai. Tuo tarpu avalynės gamintojai kvies įvertinti Lietuvoje pagamintus darbus. Nepastebėti neliks ir mažieji, kuriem suderinti stilingą ir patogią vaikystę siūlys ne vienas
prekės ženklas. Kosmetikos gamintojai bus pasiruošę konsultuoti nuo blakstienų serumo iki kūno priežiūros prekių. O svarbiausia, jog renginyje nebus pamiršta ir namų aplinka: rankų darbo kvepiančios pagalvėlės, aromatinės žvakės, namų kvapai, autoriniai keramikos darbai ir net kilimai.

Kovo 30 dieną, šeštadienį, nuo 10 iki 15 valandos vyksianti mados ir grožio mugė ,,Design for life’’ bus atvira įvairaus amžiaus auditorijai ir taps puikia šeštadienio pramoga. Tai, kad pasiruošimas šiltiesiems sezonams gali tapti puikia pramoga bylos ne tik gausa prekės ženklų, bet ir galimybė į renginį patekti nemokamai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA