Smarkus smūgis Panemunėje: į nelaimės vietą išsiųsti medikai | Kas vyksta Kaune

Smarkus smūgis Panemunėje: į nelaimės vietą išsiųsti medikai

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmadienį popiet stipriai apdaužyti automobiliai užtvėrė Smetonos alėją. Susidūrimas buvo toks smarkus, kad mašinų dalys pabiro keliolikos metrų spinduliu, vienas automobilis nulėkė nuo važiuojamosios dalies.

Šiek tiek po 15 val. kauniečiai socialiniame tinkle pasidalino eismo įvykio Smetonos alėjoje nuotraukomis. Čia smarkiai apgadinti du automobiliai – nuo kėbulo atitrūkusios jų dalys pažiro gatvėje, o „Volkswagen“ po susidūrimo užlėkė ant šaligatvio.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad medikus į nurodytą vietą policija iškvietė apie 15.45 val.

Greitosios pagalbos stoties duomenimis, Smetonos alėjoje susidūrė dvi transporto priemonės. Medikų prireikė vienam vyriškiui – pašnekovės žiniomis, jis sąmoningas, daugiau apie patirtus sužalojimus šiuo metu nežinoma.

Su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojais „Kas vyksta Kaune“ susisiekti kol kas nepavyko. Smetonos alėjoje tuo metu stoja eismas, čia gali tekti užtrukti spūstyje.

Papildyta 16.23 val.

Kauno apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė patvirtino, kad apie 15 val. Smetonos alėjoje avarijoje sudalyvavo „Volkswagen“ ir „Volvo“ automobiliai.

Vairuotojai nesutarė dėl kaltės, dėl to įvykio aplinkybes aiškinosi pareigūnai. Vienam žmogui svaigo galva – jam ir buvo iškviestas medikų ekipažas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA