Žvėriškas B. Davies dėjimas – gražiausių Eurolygos epizodų viršūnėje | Kas vyksta Kaune

Žvėriškas B. Davies dėjimas – gražiausių Eurolygos epizodų viršūnėje

R. Tenio nuotr.

Penktadienį krepšinio sirgaliams šventę Kaune surengę žalgiriečiai sulaukė ir asmeninio įvertinimo iš Eurolygos. „Žalgirio“ vidurio puolėjo Brandono Davieso viena ranka atliktas kamuolio grūdimo į „Daruššafaka“ krepšį veiksmas pripažintas gražiausiu savaitės epizodu.

Kauno „Žalgiris“ penktadienio vakarą namų arenoje priėmė Stambulo „Daruššafaka“ – su Turkijos ekipa kauniečiai sužaidė Eurolygos reguliariojo sezono 28-ojo turo rungtynes.

Vilčių priešininkams nepalikę žalgiriečiai smaginosi lengvais taškais iš po krepšio ir tritaškiais metimais, o B. Davieso skrydis virš varžovų krepšio tapo gražiausiu šio turo Eurolygos epizodu. Nuostabų dėjimą „Žalgirio“ „centras“ atliko sužaidęs 2 prieš 2 su Mariumi Grigoniu ir gavęs iš pastarojo puikų perdavimą.

Antroje Eurolygos sudaryto dešimtuko vietoje rikiavosi Petteri Koponeno metimas paskutinę sekundę, išplėšęs „Bayern“ pergalę prieš „Barcelona“, o trečioje – „CSKA“ legionieriaus Willo Clyburno per „Fenerbahce“ priekinės linijos žaidėjus.

Primename, kad penktadienį įspūdingai sužaidę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nugalėjo Stambulo „Daruššafaka“ komandą 94:67 (22:18, 27:12, 19:16, 26:21) ir iškovojo tryliktąją pergalę pirmenybėse. Kauno ekipa išlaiko teorines galimybes patekti į Eurolygos atkrintamųjų varžybų etapą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA