Vairuotojai įspėja: Taikos prospekte formuojasi didžiulė spūstis | Kas vyksta Kaune

Vairuotojai įspėja: Taikos prospekte formuojasi didžiulė spūstis

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Penktadienio popietę dar vienas eismo įvykis fiksuotas prie liūdnai pagarsėjusios Savanorių ir Taikos prospektų sankryžos. Susidūrus dviem automobiliams, smarkiai apsunko transporto pralaidumas.

Kaip apie 16 val. socialiniuose tinkluose pasidalijo vairuotojai, Taikos prospektu judant link Tvirtovės alėjos, šalia Savanorių prospekto sankirtos autobusas „kabino“ nedidelį krovininį automobilį.

17 maršruto keleivinė transporto priemonė ir „Citroen“ iš esmės užtvėrė pirmąją ir antrąją eismo juostas, dėl važiuojamojoje dalyje sustojusių automobilių spūstis nusidriekė praktiškai iki Birželio 23-iosios gatvės.

Du automobiliai užtvėrė Taikos prospektą / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie šią avariją policijoje nefiksuotas. Iš to reikia spręsti, kad žmonės incidento metu nenukentėjo, o vairuotojai pildo eismo įvykio deklaracijas.

Kauniečiai tuo metu taip pat praneša apie nemažus kamščius, besiformuojančius Pramonės prospekte bei Taikos prospekto atkarpoje tarp Ateities plento ir Pramonės prospekto.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA