Skaudi nelaimė netoli Domeikavos: dvi mergaitės atsidūrė ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Skaudi nelaimė netoli Domeikavos: dvi mergaitės atsidūrė ligoninėje

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Penktadienio pavakarę nelaimė dvi jaunas pėsčiąsias ištiko Vandžiogalos plente. Mergaites gatvėje parbloškė automobilis – nukentėjusiosios išvežtos į gydymo įstaigą.

Besibaigiant darbo savaitei „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo apie nemažą specialiųjų tarnybų sujudimą Vandžiogalos plente. Kauniečiai čia pastebėjo policijos ir greitosios pagalbos ekipažus.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalo žurnalistams patvirtino, kad nurodytoje vietoje užfiksuotas įskaitinis eismo įvykis, kurio metu sužaloti asmenys.

Pranešimas apie nelaimę gautas 17.03 val. – policijos duomenimis, automobilis „Hyundai“ Vandžiogalos plente, ties sankryža su Taurpio gatve, kliudė pėsčiąsias. Apie nukentėjusiųjų amžių bei vairuotojo blaivumą žinių kol kas nėra.

Šiek tiek daugiau informacijos turėjo Kauno miesto greitosios pagalbos stotis. Pamainos vyresnioji gydytojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad plente partrenktos dvi dvylikametės mergaitės.

Vienai sužalota koja, kitai sutrenktas šonas – nukentėjusiosios buvo sąmoningos, jos išvežtos į Kauno klinikas. Specialiųjų tarnybų atstovai nedetalizavo, ar mergaitės gatvę kirto per pėsčiųjų perėją.

Policija tikslina nelaimės aplinkybes. Tuo metu Vandžiogalos plente iš abiejų pusių formuojasi spūstis, tuoj pat už „Megos“ kemšasi pasukimas į Domeikavą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA