Laimės diena Kaune: „Happspace“ kvies pasisemti pozityvios energijos visiems metams | Kas vyksta Kaune

Laimės diena Kaune: „Happspace“ kvies pasisemti pozityvios energijos visiems metams

Leono Garbačausko nuotr.

Veržlius ir ambicingus žmones burianti novatoriška bendradarbystės ir nedidelių biurų erdvė „Happspace“ antrus metus iš eilės įsitraukia į tarptautinės laimės dienos minėjimą ir organizuoja renginį, kurio metu kviečia pasisemti pozityvios energijos visiems metams.

Šiuolaikiška bendradarbystės ir nedidelių biurų erdvė „Happspace“ laimės dienos minėjimui skiria didelę dalį dėmesio, nes šios tarptautinės šventės koncepcija yra glaudžiai susijus su „Happspace“ pagrindine idėja – darbas mūsų erdvėje suteikia laimę.

„Happspace“ bendruomenė yra pasiryžusi parodyti, kad viena laimės diena gali peraugti į laimingus ištisus metus ir tarptautinei laimės dienos šventei yra paruošusi praturtinančią ir geras emocijas skleidžiančią programą.

Laimės dienos šventimą „Happspace“ pradės 12 valandą, laimingais ir bendruomeniškais „Mex pietumis“, kurių metu kartu su bendruomenės nariais leisis į egzotišką kelionę po meksikietišką virtuvę ir ragaus tradicinius šios šalies patiekalus. „Happspace“ bendruomenės pietautojai bus vaišinami tortilijomis ir laimės dienos simboliu – laimu, o taip pat turės galimybę išbandyti savo kulinarinius sugebėjimus gamindami tortilijas, tacos arba quesadillas.

15 valandą vienas iš „Happspace“ bendruomenės narių, amerikietis Steven Rudolph, įkūręs Multiple Natures N-Life asmeninių savybių analizės profesine kryptimi programą, ves atvirą paskaitą apie užsieniečių gyvenimą Lietuvoje. Paskaitos metu profesionalus edukatorius S. Rudolph analizuos kultūrinius ir verslo skirtumus tarp lietuvių ir užsienio šalių gyventojų bei dalinsis savo turtinga patirtimi, kurią sukaupė gyvendamas Indijoje ir Prancūzijoje.

Steven Rudolph / Ogranizatorių nuotr.

Steven Rudolph ne tik atvers Lietuvos vaizdą užsieniečio akimis, bet taip pat supažindins klausytojus su užsieniečių darbo ypatumais Lietuvoje, dosniai dalins patarimus tiek lietuviams, tiek užsieniečiams apie tarpkultūrinį gyvenimą ir skirtumus verslo srityje. Auditorija turės progą išgirsti apie lektoriaus patirtį gyvenant skirtingose užsienio šalyse ir pasisemti žinių bei patarimų iš vertingą patirtį sukaupusio S. Rudolph.

Laimės dienos programa yra paremta draugiška ir atvira aplinka užsieniečiams, o visą programą lydės #foreigner_friendly žymė, tad paskaita vyks anglų kalba ir laukiami tiek lietuviai, tiek įvairių tautybių smalsuoliai.

Po paskaitos, 18 valandą, visi norintys smagiai ir vertingai praleisti laiką, kviečiami į atvirą edukacinio filmo apie imigrantų gyvenimą peržiūrą.

For all of our foreign friends – Happspace is celebrating the International Day of Happiness and inviting you to enjoy:

Steven Rudolph’s lecture on Intercultural business differences at 3PM;
An educational movie about the immigrant life at 6PM.

During the International Day of Happiness, all foreigners can use the Happspace coworking and office space for free!

Find Happspace at: Karaliaus Mindaugo pr. 37, 4th floor, Business Center “ARKA”, Kaunas

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA