Netoli Kauno parduodamas neeilinis turtas – namas ir rankomis statyta pilis | Kas vyksta Kaune

Netoli Kauno parduodamas neeilinis turtas – namas ir rankomis statyta pilis

delfi.lt 2019/03/17 16:30
Asmeninio archyvo nuotr.

Ar kada nors svajojote turėti nuosavą pilį? Tokia svajonė gali realizuotis – siūlo įsigyti namą šalia Kauno kartu su nuosava pilimi. Kaip nurodoma skelbime, abu objektai, kartu su 15 arų žemės sklypu, parduodami už 125 tūkst. eurų.

[galerija kiek=”12″]

Rašoma, jog parduodamas 2011 metų statybos karkasinis namas, apšildytas, apmūrytas ir pilnai įrengtas. Bendras namo plotas yra 126 kv. metrai, iš kurių 100 kv. metrų gyvenamojo ploto. Jame yra įrengta svetainė kartu su virtuve, du miegamieji kambariai bei sanitarinis mazgas. Taip pat yra katilinė, tambūras ir garažas su pakeliamais vartais.

Šalia namo, tame pačiame sklype stovi ir pavėsinė – pilis. Ši pilis pastatyta iš natūralių akmenų ir sendintų raudonų plytų, dengta čerpėmis. Pilis turi du aukštus: pirmame aukšte salė su stalais ir židiniu, o antrame – salė su išėjimu į terasą.

Teigiama, kad pilį galima naudoti kaip pavėsinę, galima ir išnuomoti. čia yra netgi uždaras tvirtovės kiemas bei atskiras lauko tualetas, kurį savininkas priderino prie pilies. Nurodoma, kad nuo Kauno centro iki šio objekto yra 25 minutės kelio automobiliu, o iki Garliavos – 10 minučių.

Jaunavedžiai sustoja nusifotografuoti

Turtą pardavinėjantis brokeris Aurimas teigia, kad dabartinis savininkas statėsi sau standartinę pavėsinę, turėjo gerą meistrą, tačiau jam norėjosi, kad ji nebūtų paprasta – pageidavo, kad ir nuo kelio matytųsi. Kadangi turėjo ir darbininką, ir medžiagų, nusprendė pastatyti pavėsinei ir antrą aukštą. Taip ir gavosi pilis.

„Realiai tai yra kaip ūkinis pastatas, bet ta pavėsinė pakankamai didelė. Vestuvininkai sustoja ir fotografuojasi ten, pravažiuodami pro šalį“, – teigė brokeris.

Pasak brokerio, šioks toks susidomėjimas yra, tačiau trukdo atstumas iki Kauno. Jei objektas būtų Kaune, jo nuomone, jis jau būtų nupirktas vien dėl pilies, nors ir namas geras, savo rankomis statytas.

„Kadangi yra ten, kur yra, susidomėjimas už tokią kainą nėra labai aktyvus. Šis objektas išskirtinis, vertas dėmesio, daug darbo ir triūso įdėta, tai nori žmogus atsiimti bent tą, ką įdėjo“, – patikino Aurimas.

Jis pabrėžė, kad namas parduodamas kartu su pilimi – atskirai šių objektų įsigyti nepavyks.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA